Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše: Více
No jako projede, ale v rychlíku není místo pro žádný kočár. My jsme vždy dávali do nákladního vagónu, případně se ještě dát dá na místo pro přepravu kol, ale zjistěte si podmínky přepravy.
@Magda124 koukala jsem, ze u detskeho oddilu je nejaka uschovna, ale vubec nevim jak to funguje?
No tak úschovna je většinou v jiném vagónu. Teda aspoň, co jsme jezdili my. Odevzdali jsme kočár, dostali lístek a šli na svá místa.
Máme Thule a opravdu do jiného kočárku bych v životě nešla, tohle je nejlepší volba reálně KAMKOLIV
Už jsme s tím s holkama procestovaly tolik míst a v MHD nikdy problém nebyl, už bych nikdy nevolila nic jiného
@EliLifestyle díky, já už jsem na 100% rozhodnutá, že do něj půjdu ale chtěla bych tu 4ku
@Semtex píše: Více
Chtěla bych vidět 2 kočárky, které se vejdou vedle sebe. U nás v přpravním řádu je, že kočár nesmí být parkován kolmo ke směru jízdy. To, že tak někdo jezdí, je jejich věc. Své dítě bych neohrozila. ![]()
@Ralzinka88 u nás jsou povoleny 2 kočáry, v některých trolejbusech jsou 2 prostory na kočárky, ale někde jen 1
@TiPt .U nás se ani jinak z bezpečnostních důvodů kolmo parkovat nesmí. Jedině po směru
Oddělené prostory jsou asi nejlepší řešení.
@Ralzinka88 přesně tak, nerada jezdim kolmo, ale co mam delat kdyz je jen jeden prostor a ridic vezme 2 kocary
@Ralzinka88 píše: Více
Tak mě se běžně stává, že mi 2-3 autobusy „ujedou“, protože už v něm byly 4 kočárky (2 místa po dvou kolmo vedle sebe). Kdybych měla pokaždé čekat na skutečně volné místo tak jak to má být správně, nedostanu se nikdy nikam. Praha btw.