Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Měli jsme Stokke a taky jsme přecházeli asi ve 4m, protože se do korby nevešel…
@Anonymní píše: Více
A pockej, at vytahnes u Priamu sportak s velkym ditetem. Bude ti pripadat malej i ten.
my ho prodali… ![]()
Syn se narodil v říjnu a dubnu už šel do sporťáku. Byl prostě v lehu do doby, než začal sedět.
@DandátkoP píše: Více
Syn má v 10M 11,5 kg a nepřijde mi malý ![]()
@Cullenova píše: Více
A mas porovnani s jinym? ![]()
Dcera mela 10kg na roce a byl ji plnej kocar. Me se celkove sportovni sezeni nelibilo. Prislo mi nepohodlny, malý. Mela jsem srovnani
Příspěvek upraven 24.08.25 v 15:02
Ano. U staršího jsem měla Balios, byl bytelnější, ale neřekla bych, že větší ![]()
Ale to furt porovnavas stejnou znacku a podobnej styl sportaku ![]()
To máš pravdu, ale reaguji na to, že mi nepřijde zas tak malý
Třeba golfky Eezy S+2, co máme, jsou prostornější a taky to je Cybex.
Jo my mame Joolz a jsou prostornejsi nez Priam prave.
![]()
Ty Aer?
Nad nimi jsem taky uvažovala, ale tenkrát ještě nešly dát do úplného lehu, tak jsme brali Eezy ![]()
Jooo. Jo, ja ty co nesly do lehu po dceri prodala a koupila si ted ty novy
ale holky mi v kocaru stejne neusnou, tak je to nakonef fuk ![]()
Měla jsem Cybex s první dcerou a s druhou už jsem byla chytřejší….
Ve sporťáku jsem nemohla dceru při spaní šněrovat, protože na zádech uspat nešla a měla jsem vždycky hrůzu, ji nechat spát samotnou pod oknem.
Byla opice, stačila sekunda a hrozilo by neštěstí…
S druhou už jsem kašlala na vkusnou značku a šla do praktičnosti…
Takze ty korby Cybexu sou proste maly nebo mam prerostly dite?
Jako ten sportak mame koupenej, takze vybaveny jsme, jen jsem doufala, ze nam jeste par mesicu korbicka zustane
Jednak bude mimi zima v tom sportaku na lezaka - je to na nekolik dek a fusak jak je to otevrene, ne?
@Anonymní píše: Více
Normal mi v Priamu v korbe vydrzela 8 mesicu, pak zacinala bejt korba na tesno. Mam rijnovy dite a do cervence jezdila. Ale ikdyz jsme oba s manzelem vysoci, dcera dlouhán není. Nesedela, tak jsem ji do sportaku nechtela.
Sportak ma svoje pro a proti. Ale za me je dite ve 4 mesicich hodne malý na sportak. Jinak kdyz mas kvalitni teplej fusak, tak mi vzdycky stacil ten, do dalsich dek jsem nebalila a teplá byla.
Kdo mate tenhle kocarek, do kdy vam vydrzela korba? Nase zlaticko ma 4 mesice a dva tydny a ma tam jeste tak 5 cm mista a jinak uz musime prejit na ten sportak co k tomu mame. Nicmene furt jsme lezici, vim ze to je polohovatelny i na lezici mimi, ale stejne z toho nemam dobry pocit…