Opravdový terénní kočárek - tipy?

19.8.25 07:51

Opravdový teréní kočárek

Holky bydlíme v horní dolní :lol:… no vtip žejo
Ale nutně potřebujem pořádný sportovní kočárek který tady zvládne ty naše drndačky
Nezáleží mi na značce, ani moc na ceně.. nebo respektive víc jak 10tisíc mi přijde asi zbytečné, ale když bude stát za to ráda investuji!
A mám jedinou podmínku a to je, že nechci polohování na provázek, ale rádoby „tlačítko“ nebo jak to nazvat
Poraďte prosíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12933
19.8.25 08:04

Za tuto cenu to bude muset být z druhé ruky.
Jinak podmínku tlačítko a provázek nejsem schopna vyhodnotit, nikdy jsem tuto podmínku neměla, takže si vůbec nepamatuji, který kočár to má nebo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
19.8.25 08:26

Tak do terénu super je thule, ale zda má provázek nebo tlačítko netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
19.8.25 08:42
@KKK85 píše: Více

Ma provazek, stejne jako dalsi terenni kocarky. Jine systemy jsem zazila pouze u mestskych nebo radoby terennich kocaru. Na teren nej thule nebo tfk, ojety tug2 se ted prodava relativne za par korun, protoze vysly nove modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 08:48

Takko dalga lift nebo vozejk chariot

• Citovat
  • Upravit
7382
19.8.25 08:55
@Janee19 píše: Více

Já tento parametr nikdy neměla..bylo mi jedno jak polohuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
19.8.25 09:31

Jinak thule je dobrý do terénu pro rodiče, pro děti už nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
19.8.25 10:38
@Sany80s píše: Více

A který ti přijde do terénu lepší pro děti?
Taky bydlíme na konci světa u lesa, tak až se nám někdy dítě povede, tak budu taky hledat co nejvíc terénní kočárek. Mám vyhlídnutý TFK, líbí se mi víc než thule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.25 10:59

@Maminka Miška my jsme taky v „horní dolní“ a přesně vím, co myslíš těmi drndačkami ;). Za mě se určitě vyplatí koukat po sportovních kočárech s pořádnou konstrukcí a nafukovacími koly. Super zkušenost mám s Thule Urban Glide – zvládne i horší terén, dobře se ovládá a polohování je na tlačítko, žádné provázky. Cenově je sice výš, ale vydrží a fakt stojí za to.

Levnější, ale pořád hodně solidní varianta je třeba Joie Crosster nebo Baby Jogger City Elite – taky mají pevné polohování, pohodlné pro dítě a nejsou tak těžké.

Pokud chceš fakt „držák do terénu“, tak Thule je top, pokud něco praktičtějšího a cenově dostupnějšího, koukni na ty dva druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.8.25 11:03

Pro ležící dítě do terénu jedině houpací čtyřkolku typu Roan Marita nebo Inglesina Sofia, z čehokoliv jiného bude hrozně naklepané. To odpružení je nesrovnatelné, zvlášť na štěrkových cestách nebo kočičích hlavách. Trojkolka je snesitelná až pro sedící dítě, kde už tolik nevadí to drncání. Ale pořád je dost vratká na ovládání, s tou korbou teda extra, třeba jet po vrstevnici svahem s tím prakticky nejde. Ony se dost propagují jako terénní, ale jsou spíš sportovní - na běh nebo brusle po asfaltu. Na druhou stranu nechat houpací kočár i pro sedící dítě se mi taky nezdálo, to sezení je dost vysoko :nevim:

Máme oba typy, můžu srovnávat. Kdybych měla vybírat znovu, asi bych brala nějaký vozík typu chariot, pro ležící dítě s miminkovníkem. Ale ten jsem neměla v ruce, takže nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
19.8.25 11:18
@Gracetheworld píše: Více

Takový, v kterém ti díky nenadskakuje i na historické dlažbě, natož v terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.8.25 13:46
@Cedrica píše: Více

Já teda odjezdila se maritou sporťákem dvě děti a nechtěla bych jiný, do terénu topka. A vratký fakt není. Moje dvacetikilový dítě do něj lezlo samo a kočár se nepřevrátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
19.8.25 13:46
@Sany80s píše: Více

A tim chces rict, ze dite v Thule nadskakuje i na historicke dlazbe natoz v terenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
19.8.25 15:59
@Maggdallena píše: Více

Nadskakuje hodně, Thule se dobře veze rodiči, projede všechno lehce, ale dostatečně odpružený z hlediska dítěte není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
19.8.25 16:17

@Sany80s Vyzkousela jsem ledasco, zakotvila u TUG a tento pocit fakt nemam. A, ze jsme toho s nim projeli… :mrgreen: do jineho kocarku bych nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí