Thule urban glide 2 - korba VELIKOST

1
23.1.22 20:37

thule urban glide 2 -korba VELIKOST

Ahoj,

mám dotaz, jako sporťák máme Urban glide 2. Hluboký kočárek máme inglesinu (korba má dost prostoru). Nicméně zabíráme dost místa v kočárkárně a tak jsem na další dítko chtěla koupit KORBU Thule. Přijde mi ale hrooozně uzká a krátká, je tu někdo, kdo má průměrně VELKÉ dítě, narozené cca o prázdninách tzn. dítě v hlubokým kočáru hlavně přes zimní měsíce s fusakem? Nemáte problém, že se tam dítě na jaře už nemůže hnout, roztáhnout ručičiky?

díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
23.1.22 20:39

@agataaa odkud jsi? Mame tug2 i sportak i korbu, tak se muzes stavit vyzkouset. My bud kyjovsko nebo brno.
Jinak vlastni zkusenosti nepomuzu-syna mam rodit az v unoru a navic ma byt gigantickej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.1.22 21:10

Sousedka má, mimino má teď asi 7 měsíců, říkala asi 68 cm a kila nevím, 7? A vozí ji teď v zimním fusaku normálně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
24.1.22 01:01

Mam, prvni dite drobek rozeny v zari a vesla se v pohode jeste v kvetnu (tedy v 8 mesicich), druhe dite rozene taky v zari, ma nyni 4 mesice ale pres 7 kg a 62 cm, a misto ma… Ale zalezi na fusaku a na kombineze… Mam elodie details a tam uz moc mista nema, kor v kombineze napr. s usima na hlave… Jako druhy fusak mam Lodger bunker a to je lepsi… Popravde si myslim ze 7-8 mesicni dite uz v hluboke korbe nechce byt…nase se vozila pak uz jen na brisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
30.1.22 07:53

V zimnim fusaku (Bjallra - ten velky) byla do konce 7. mesice (68 cm/7 kilo). Jeste by chvilku vydrzela, ale uz ji “nebavil”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
28.2.22 16:44

@agataaa já mám půlku května. Do sportaku šel v říjnu v necelých 5m kdy měl 71 Cm a s fusakem se nevesel. V 9m měl 77cm (unor). Byl hubený jak lunt takže šlo jen o délku co nu nestačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí