Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jemako nechcem sa hadat, ale zvaz sama ci naozaj vo vsetkom takto dosledne dodrzujes pravidla, ja som pozeraval filmy s ratingom 18+ od 13.
Mozno mas naozaj take uvedomele dieta ze ked povies nie tak nie a nebude hladat cesticky ako to urobit tajne, ale zvaz aj pripad zakladatelky kde jej dcera je v tom vlastne nevinne, pretoze natacanie aj publikovanie urobila jej kamaratka (teda aj keby dcera nemala mobil vobec vysledok by bol rovnaky).
Preto si myslim ze je dobre bez ohladu na to ci dieta ma/nema mobil a ake aplikacie ma/nema urobit take ‚skolenie‘ co tam je, ake to predstavuje vyhody a ake to predstavuje nebezpecenstva.
@IcePlanet7 píše:
@Jemako nechcem sa hadat, ale zvaz sama ci naozaj vo vsetkom takto dosledne dodrzujes pravidla, ja som pozeraval filmy s ratingom 18+ od 13.Mozno mas naozaj take uvedomele dieta ze ked povies nie tak nie a nebude hladat cesticky ako to urobit tajne, ale zvaz aj pripad zakladatelky kde jej dcera je v tom vlastne nevinne, pretoze natacanie aj publikovanie urobila jej kamaratka (teda aj keby dcera nemala mobil vobec vysledok by bol rovnaky).
Preto si myslim ze je dobre bez ohladu na to ci dieta ma/nema mobil a ake aplikacie ma/nema urobit take ‚skolenie‘ co tam je, ake to predstavuje vyhody a ake to predstavuje nebezpecenstva.
Tak to je samozřejme že se o tom musí mluvit a musí být poucena.. Ano zakladatelky dcera za to nemůže a proto nechápu proč si to zakladatelka nevyridi s tou kamarádkou.. Například nahlásit že má tik tok v 10 letech… Lidi se akorat pohorsuji ale nikdo z nich nic neudělá… A dcera může být sebelepe vychovaná ale blbost prostě může udělat.. Proto ji budu hlídat… Obzvlášť na internetu..