Kde jsem uďělala pri výchove chybu?

Anonymní
10.8.23 23:17

Kde jsem uďělala pri výchove chybu?

Ahoj, jak název napovídá nevím kde jsme s manželem udělali chybu. Dáváme raději anonymně stydím se za dceru a na vesnici abychom chodili kanálem. Je mi 44 manželkou 45 máme 3 děti 2 syny 24 a 23 let a 1 dceru 20 let ktera je čerstvě po maturitě. A ta nám udělala překvapení. Oznámila nám, že je těhotná ok dobře v jejím věku jsem též čekala dítě, ale s kým přivedla nám domů přítele a manžel odešel nerozdejchal a jel na chalupu to já myslela že zešílím. Jejímu příteli je 68 je stáří než moji rodiče. Prostě rozdíl 48let. Jen brečím a nevím co mám dělat. Byla některá z Vás ve stejné situaci? Jak jste to řešili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
10.8.23 23:20

Už tu byla podobná diskuze s takovým starým otcem dítěte a mladou dcerou, ale název bohužel nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.23 23:23
@Anonymní píše:
Ahoj, jak název napovídá nevím kde jsme s manželem udělali chybu. Dáváme raději anonymně stydím se za dceru a na vesnici abychom chodili kanálem. Je mi 44 manželkou 45 máme 3 děti 2 syny 24 a 23 let a 1 dceru 20 let ktera je čerstvě po maturitě. A ta nám udělala překvapení. Oznámila nám, že je těhotná ok dobře v jejím věku jsem též čekala dítě, ale s kým přivedla nám domů přítele a manžel odešel nerozdejchal a jel na chalupu to já myslela že zešílím. Jejímu příteli je 68 je stáří než moji rodiče. Prostě rozdíl 48let. Jen brečím a nevím co mám dělat. Byla některá z Vás ve stejné situaci? Jak jste to řešili?

Fakt na sebe nechala vlézt takového starobu?
Děsná představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.23 23:24
@Snowoman píše:
Už tu byla podobná diskuze s takovým starým otcem dítěte a mladou dcerou, ale název bohužel nevím.

Byla bych ráda když najdeš mi dát tu odkaz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.23 23:26
@Kelsey píše:
Fakt na sebe nechala vlézt takového starobu?
Děsná představa.

Ano nechala. Ještě se s ním libala když odcházel před níma očima. Je tak šeredný mě by vadil jeho dotek je mi špatně když si představím co s nim dělala dcera

• Citovat
  • Upravit
113
10.8.23 23:28

Třeba Vám sdělí i tu zajímavější zprávu, že má majetek za miliardu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.8.23 23:28

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, tak snad už to zaleze zase do škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.8.23 23:30

Začíná přituhovat. Naštěstí se konec prázdnin blíží.
Buďme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.23 23:36
@hanka.br. píše:
Prázdniny se pomalu chýlí ke konci, tak snad už to zaleze zase do škol.

Dcera už určitě nepůjde do školy. Byla ráda, že udělala maturitu. Udělala si živnost a jako hosteska nabízí elektronické cigarety vysvětluje výhody a jezdí různě po okrese do trafik kde ta firma prodává

• Citovat
  • Upravit
2200
10.8.23 23:39

Jakože fakt. :D přemýšlím nad 68 letym a trochu atraktivním chlapem. :mrgreen: A jen herci mě napadají. :lol:
Takže asi to není Holywoodsky herec, že?!
No tak už se stalo. :nevim: Zjistí jak dlouho žili jeho rodiče no a pak se ho nenapadne optej na zdravotní stav, léky atd. :mrgreen:
Třeba ten problém nebude trvat dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.8.23 23:41

Čekala jsem všechno možný, ale takový závěr dotazu teda vážně ne. Fuj tajbl :poblion: ať se na mě nikdo nezlobí, ale vždyť ten dědek musí být buď labilní, pedofil nebo nevím. Myslím si že normální chlap v jeho letech by to neudělal. Možná bych zapátrala jestli je vaše dcera jediná, nebo jestli jich neměl víc takových mladých ne-li ještě mladších :nevim: a případně bych to řešila touhle cestou. A když jste se bavila se svojí dcerou - pokud jste se o tom bavily, řekla vám proč zrovna on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.23 23:44

Já to měl v rodině podobně akorát obráceně a ne tak o velký rozdíl. Bratr bylo mu asi 19 si našel 40letou paní dnes jsou spolu svoji mají 2 děti bratrovi je lehce přes 30 a jsou spokojení rodina si na to zvykla a nikdo to neřeší

• Citovat
  • Upravit
1208
10.8.23 23:45

Zkus se na to podívat z jiného úhlu: tvoje dcera je zdravá a nehrozí jí žádné nebezpečí. Takže jako matka bych se nehroutila. Je dospělá a je po maturitě, což je moc fajn. Teď se dostává do situace, kdy sbírá zkušenosti a vzala to jaksi hopem. Bude to pro ni náročné, ale zvládnutelné. Jako rodiči by se mi její výběr partnera také nelíbil…asi bych se neovládla a řekla jí svoje (ač je to v této chvíli už zbytečné), ale snažila bych se vychladnout co nejrychleji, abych pro ni byla dál mámou, jak nejlépe umím. A přitom jí nechala vyšlapat si vlastní cestu ke štěstí. Ať si zkusí žít s přítelem, ať se stará o své dítě. Zůstala bych v pozadí, jen bych jí dala na srozuměnou, že když by se dostala do jakékoli nouze, jsem tu stále pro ni. Jak jednat s jejím přítelem…asi ideál by bylo odstřihnout se od vlastních emocí a prostě ho brát s respektem s tím, že je to její volba. Ale tedy nevím, zda bych to dokázala. Možná bych si v duchu pomohla myšlenkou, že za pár let bude mít dcera jiný pohled na věc a že budete mít krásné šikovné vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.23 23:52
@Kytickaruzova píše: Čekala jsem všechno možný, ale takový závěr dotazu teda vážně ne. Fuj tajbl :poblion: ať se na mě nikdo nezlobí, ale vždyť ten dědek musí být buď labilní, pedofil nebo nevím. Myslím si že normální chlap v jeho letech by to neudělal. Možná bych zapátrala jestli je vaše dcera jediná, nebo jestli jich neměl víc takových mladých ne-li ještě mladších :nevim: a případně bych to řešila touhle cestou. A když jste se bavila se svojí dcerou - pokud jste se o tom bavily, řekla vám proč zrovna on?

Myšleno najmout někoho na sledování? Dceři jsem své řekla. Odvětila mi, že ničemu nerozumím a mám zastaralé názory, že věk je jen číslo a též že je úplně jiný než její vrstevníci ty jsou pry jen pitomci

• Citovat
  • Upravit
113
10.8.23 23:52

@Kytickaruzova Věřte mi, že každý normální chlap v tomhle věku by chtěl takhle mladou babu do postele, otázkou je, kolik procent takových chlapů fakt mladou ženskou užene, bez peněz samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí