Kde jsem uďělala pri výchove chybu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
11.8.23 09:52

Stalo se. Pokud si pán chtěl jen užít, pak je to samozřejmě nechutný. Záleží jak se k tomu teď postaví. Pokud se mají rádi a myslí to vážně, ať jdou do toho, ať se pan stará o ni a o dítě a ona o něj a o dítě. Nejsou padli na hlavu, aby neviděli co znamená takový věkový rozdíl. Pokud to celé nebylo jen povyražení, ale láska, tak ať se vezmou a jsou spolu ve vším všudy. A věřím, že pokud to mysleli vážně, tak to bude dobrý. Pak je to jejich věc a ostatní se nemají co ošklíbat! A prosím, milí diskutující, nepohrdejte tím mužem jen proto jak vypadá nebo proto že mu je 68 a dovolil si souložit. Hlavní „problém“ není především ve věku.

• Citovat
  • Upravit
22566
11.8.23 09:52
@Lucy75 píše:
@Kockazvysocan koči, já si to taky myslela, že v mém věku chlap tak max. tak 55, ale existují starší muži, kteří to charisma prostě mají tak obrovské, že to ten věk zastíní..
zřejmě to ovšem nebude tento případ a jsem o generaci starší, než dcera zakladatelky, ale co chceš s tím dělat, u topení holku nepřipoutáš a pás cudnosti jí taky nenasadíš..
pokud dědoušovi slouží zdraví, tak cca 10 let ještě může klidně nějak fungovat…

Však já jsem se slovem nevyjádřila k tomu, jak bych to u svých dcer řešila, jen že já bych to nedala, sama u sebe.
Charisma je jedna věc, ale ten sexuální chtíč věc druhá. Ve svém věku jsem zatím nepoznala chlapa staršího o více než 5 let ode mě, se kterým bych si to dovedla představit. A to samé mám i u mladších. Všichni moji partneři byli + - 2 roky, současný je z nich nejstarší a to je 2 a 1/4 roku ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
11.8.23 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj, jak název napovídá nevím kde jsme s manželem udělali chybu. Dáváme raději anonymně stydím se za dceru a na vesnici abychom chodili kanálem. Je mi 44 manželkou 45 máme 3 děti 2 syny 24 a 23 let a 1 dceru 20 let ktera je čerstvě po maturitě. A ta nám udělala překvapení. Oznámila nám, že je těhotná ok dobře v jejím věku jsem též čekala dítě, ale s kým přivedla nám domů přítele a manžel odešel nerozdejchal a jel na chalupu to já myslela že zešílím. Jejímu příteli je 68 je stáří než moji rodiče. Prostě rozdíl 48let. Jen brečím a nevím co mám dělat. Byla některá z Vás ve stejné situaci? Jak jste to řešili?

Ahoj,
rozumím, že představy jste měli úplně jiné, ale to tak už život dělá, že představy a realita se velmi rozcházejí.
Až to prvotně vstřebáš, tak bych se hlavně snažil zůstat mámou, která je zde pro své dítě a která mu vždy poskytne náruč a bezpečí, oporu a pomoc, ať se děje cokoliv. To potřebujeme každý, i tvá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
11.8.23 11:03
@Ash90 píše:
@Kytickaruzova Věřte mi, že každý normální chlap v tomhle věku by chtěl takhle mladou babu do postele, otázkou je, kolik procent takových chlapů fakt mladou ženskou užene, bez peněz samozřejmě.

Stačí se podívat na ig Romanety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21513
11.8.23 11:05

Duchod, vdovsky duchod, sirotci a brzy dedictvi. Chytra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
11.8.23 11:15

Že by zase @Polední bouře? Co na to @admin:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
11.8.23 11:16
@Kockazvysocan píše:
Nenechala bych na sebe vlézt ani 55, natož 68. Je mi skoro 47 :zed:
:oops: :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.8.23 11:26
@jege píše: :oops: :,( :,(

:mrgreen: :mrgreen: si to před pár lety prokoučoval :dance:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
11.8.23 12:03

Co furt mate s tim vdovskym a sirotcim duchodem? Vzdyt ten chlap muze v klidu zit dalsich 25 let.

Jasne, bylo by dobre se vzit, aby pripadne holka ten vdovsky duchod dostala. Ale ze by byla chytra a hledala si zamerne stareho chlapa, aby na nej brala vdovsky duchod? No nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
11.8.23 12:10
@Janča6 píše:
Co furt mate s tim vdovskym a sirotcim duchodem? Vzdyt ten chlap muze v klidu zit dalsich 25 let.Jasne, bylo by dobre se vzit, aby pripadne holka ten vdovsky duchod dostala. Ale ze by byla chytra a hledala si zamerne stareho chlapa, aby na nej brala vdovsky duchod? No nevim.

Jasně, bude v plné síle žít do 95. Daleko pravděpodobnější ovšem je, že bude do 10 let pod drnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.8.23 12:12

Jen k tomu nadpisu: jediná chyba byla v poučení dcery o antikoncepci. Tam to vidím jako velký špatný. To, že si vybrala netradičně bych považovala za výchovný úspěch - nechce jít s proudem a jde za srdcem. Nejspíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
11.8.23 12:13
@karkarka píše:
Jasně, bude v plné síle žít do 95. Daleko pravděpodobnější ovšem je, že bude do 10 let pod drnem.

Nemusi zit do 95 let v plne sile. Spis bude ve stavu, ze se o nej bude holka starat. Ale proste ten vdovsky a sirotci duchod nedostanou, dokud on bude zit. A je jedno, v jakem zdravotnim stavu.

Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
11.8.23 12:15
@Janča6 píše:
Nemusi zit do 95 let v plne sile. Spis bude ve stavu, ze se o nej bude holka starat. Ale proste ten vdovsky a sirotci duchod nedostanou, dokud on bude zit. A je jedno, v jakem zdravotnim stavu.Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.

Průměrný věk dožití mužů je 75 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.8.23 12:19
@Kockazvysocan píše:
Pkud je to všechno pravda, tak je mi z toho taky na :poblion:. Nenechala bych na sebe vlézt ani 55, natož 68. Je mi skoro 47 :zed:Ale upřímně by mi vadilo i tohle povolání, za to bych se možná styděla jako rodič ještě víc :nevim:.

Přesně to si rikam taky, ze já ve svých 46 bych na sebe nenechala vlezt nějakého dědka. Nechapu mladou holku, je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.8.23 12:20
@Janča6 píše:
Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.

A já zase mraky těch, co to zabalili dlouho před 70. Na té šedesátce, přijde mi, se to dost láme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí