Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lucy75 píše:
@Kockazvysocan koči, já si to taky myslela, že v mém věku chlap tak max. tak 55, ale existují starší muži, kteří to charisma prostě mají tak obrovské, že to ten věk zastíní..
zřejmě to ovšem nebude tento případ a jsem o generaci starší, než dcera zakladatelky, ale co chceš s tím dělat, u topení holku nepřipoutáš a pás cudnosti jí taky nenasadíš..
pokud dědoušovi slouží zdraví, tak cca 10 let ještě může klidně nějak fungovat…
Však já jsem se slovem nevyjádřila k tomu, jak bych to u svých dcer řešila, jen že já bych to nedala, sama u sebe.
Charisma je jedna věc, ale ten sexuální chtíč věc druhá. Ve svém věku jsem zatím nepoznala chlapa staršího o více než 5 let ode mě, se kterým bych si to dovedla představit. A to samé mám i u mladších. Všichni moji partneři byli + - 2 roky, současný je z nich nejstarší a to je 2 a 1/4 roku ode mě.
@Anonymní píše:
Ahoj, jak název napovídá nevím kde jsme s manželem udělali chybu. Dáváme raději anonymně stydím se za dceru a na vesnici abychom chodili kanálem. Je mi 44 manželkou 45 máme 3 děti 2 syny 24 a 23 let a 1 dceru 20 let ktera je čerstvě po maturitě. A ta nám udělala překvapení. Oznámila nám, že je těhotná ok dobře v jejím věku jsem též čekala dítě, ale s kým přivedla nám domů přítele a manžel odešel nerozdejchal a jel na chalupu to já myslela že zešílím. Jejímu příteli je 68 je stáří než moji rodiče. Prostě rozdíl 48let. Jen brečím a nevím co mám dělat. Byla některá z Vás ve stejné situaci? Jak jste to řešili?
Ahoj,
rozumím, že představy jste měli úplně jiné, ale to tak už život dělá, že představy a realita se velmi rozcházejí.
Až to prvotně vstřebáš, tak bych se hlavně snažil zůstat mámou, která je zde pro své dítě a která mu vždy poskytne náruč a bezpečí, oporu a pomoc, ať se děje cokoliv. To potřebujeme každý, i tvá dcera.
@Ash90 píše:
@Kytickaruzova Věřte mi, že každý normální chlap v tomhle věku by chtěl takhle mladou babu do postele, otázkou je, kolik procent takových chlapů fakt mladou ženskou užene, bez peněz samozřejmě.
Stačí se podívat na ig Romanety ![]()
Co furt mate s tim vdovskym a sirotcim duchodem? Vzdyt ten chlap muze v klidu zit dalsich 25 let.
Jasne, bylo by dobre se vzit, aby pripadne holka ten vdovsky duchod dostala. Ale ze by byla chytra a hledala si zamerne stareho chlapa, aby na nej brala vdovsky duchod? No nevim.
@Janča6 píše:
Co furt mate s tim vdovskym a sirotcim duchodem? Vzdyt ten chlap muze v klidu zit dalsich 25 let.Jasne, bylo by dobre se vzit, aby pripadne holka ten vdovsky duchod dostala. Ale ze by byla chytra a hledala si zamerne stareho chlapa, aby na nej brala vdovsky duchod? No nevim.
Jasně, bude v plné síle žít do 95. Daleko pravděpodobnější ovšem je, že bude do 10 let pod drnem.
Jen k tomu nadpisu: jediná chyba byla v poučení dcery o antikoncepci. Tam to vidím jako velký špatný. To, že si vybrala netradičně bych považovala za výchovný úspěch - nechce jít s proudem a jde za srdcem. Nejspíš ![]()
@karkarka píše:
Jasně, bude v plné síle žít do 95. Daleko pravděpodobnější ovšem je, že bude do 10 let pod drnem.
Nemusi zit do 95 let v plne sile. Spis bude ve stavu, ze se o nej bude holka starat. Ale proste ten vdovsky a sirotci duchod nedostanou, dokud on bude zit. A je jedno, v jakem zdravotnim stavu.
Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.
@Janča6 píše:
Nemusi zit do 95 let v plne sile. Spis bude ve stavu, ze se o nej bude holka starat. Ale proste ten vdovsky a sirotci duchod nedostanou, dokud on bude zit. A je jedno, v jakem zdravotnim stavu.Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.
Průměrný věk dožití mužů je 75 let.
@Kockazvysocan píše:
Pkud je to všechno pravda, tak je mi z toho taky na. Nenechala bych na sebe vlézt ani 55, natož 68. Je mi skoro 47
Ale upřímně by mi vadilo i tohle povolání, za to bych se možná styděla jako rodič ještě víc
.
Přesně to si rikam taky, ze já ve svých 46 bych na sebe nenechala vlezt nějakého dědka. Nechapu mladou holku, je to hnus.
@Janča6 píše:
Ja teda znam dost lidi, kteri se v docela dobrem stavu doziji 78 let. Uplne bych s tim drnem do 10 let nepocitala.
A já zase mraky těch, co to zabalili dlouho před 70. Na té šedesátce, přijde mi, se to dost láme.
Stalo se. Pokud si pán chtěl jen užít, pak je to samozřejmě nechutný. Záleží jak se k tomu teď postaví. Pokud se mají rádi a myslí to vážně, ať jdou do toho, ať se pan stará o ni a o dítě a ona o něj a o dítě. Nejsou padli na hlavu, aby neviděli co znamená takový věkový rozdíl. Pokud to celé nebylo jen povyražení, ale láska, tak ať se vezmou a jsou spolu ve vším všudy. A věřím, že pokud to mysleli vážně, tak to bude dobrý. Pak je to jejich věc a ostatní se nemají co ošklíbat! A prosím, milí diskutující, nepohrdejte tím mužem jen proto jak vypadá nebo proto že mu je 68 a dovolil si souložit. Hlavní „problém“ není především ve věku.