Tiky u syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.3.22 21:15

Tiky u syna

Ahoj všem, už jsem z toho tak trochu nešťastná a přemýšlím co jsem udělala špatně…a hlavně co s tím…jeho Mudr tvrdí, že o tom nemám před ním mluvit a dál to neřešil napsal mu kapky do očí které k ničemu nebyli. K věci…asi pred měsícem než syn chytil ode mě virózu, tak tvrdil, že ho pálí oči…poté začal mrkat obouma očima zároveň…do toho se nervozne olizuje jazykem kolem pusy…stal se z toho tik.Ma někdo s tímhle zkušenosti? Syn má 5 a půl roku…už je to tak viditelny, že si toho všímají lidi venku, jedna ženská dneska -,,podívej jak na Tebe mrka"…(mluvila na svého syna).Samozřejmě ho pošlu na oční vyšetření a budu to dál řešit, doma je atmosféra napjatá uz delší dobu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.3.22 21:26

Na tiky je dobré dávat B-complex v kapkách. Syn měl taky tiky očí. Dávala jsem b-complex na doporučení psychologa. A syn už tiky skoro nemá, míň se stresuje.

• Citovat
  • Upravit
14062
22.3.22 21:31

Jestli je doma stres neudělaš s tim nic, dokud to doma neporesite.
Chapu, lepe se rika nez dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 21:38
@Anonymní píše:
Na tiky je dobré dávat B-complex v kapkách. Syn měl taky tiky očí. Dávala jsem b-complex na doporučení psychologa. A syn už tiky skoro nemá, míň se stresuje.

Děkuju a můžeš mě říct který jste brali?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.22 21:39
@Elen8 píše:
Jestli je doma stres neudělaš s tim nic, dokud to doma neporesite.
Chapu, lepe se rika nez dělá.

Ano už na tom pracuju…

• Citovat
  • Upravit
526
22.3.22 21:54

Normálně jsem v lékarně řekla že chci b-complex v kapkách a dali mi takové oranžové balení. Jmenuje se to prostě jenom b-complex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.3.22 22:10

https://www.emimino.cz/…-let-443398/ máme tu s holkama diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
23.3.22 10:56

Dcera to měla jednu dobu taky, mrkala očima. Mluvila jsem o tom s doktorkou také radila na to hlavně neupozorňovat, takže jsme dělali jakoby nic, snažili se, aby byla co nejvíc v klidu a přešlo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 17:02
@Adaneli píše:
Dcera to měla jednu dobu taky, mrkala očima. Mluvila jsem o tom s doktorkou také radila na to hlavně neupozorňovat, takže jsme dělali jakoby nic, snažili se, aby byla co nejvíc v klidu a přešlo to samo.

A po jaké době prosím tě?

• Citovat
  • Upravit
15411
23.3.22 17:09

Asi po měsíci ji to přešlo, už jsem z toho byla špatná, říkala jsem si, taková hezká holčička (chápej, moje :kytka: ) a tohle. Tak snad se jí to nevrátí, už to je dva roky zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 19:06
@Adaneli píše:
Asi po měsíci ji to přešlo, už jsem z toho byla špatná, říkala jsem si, taková hezká holčička (chápej, moje :kytka: ) a tohle. Tak snad se jí to nevrátí, už to je dva roky zpět.

Tohle je přesně i malej.. pěknej chytrej kluk a děla tohle… :( No budu doufat, děkuju…

• Citovat
  • Upravit
15411
24.3.22 09:47

Držím pěsti :kytka:. Hlavně ho na to neupozorňujte, oni se to pak snaží nedělat a rozjede se jim to ještě víc (musí si to vykompenzovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
26.3.22 21:49

Neupozorňovat, vyřešit/odbourat napjatou atmosféru doma, a za měsíc bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
26.3.22 22:11

Syn se mi vrátil s tikem z dovolené s babičkou. Poslala jsem tam zdravého kluka a vrátil se mi uzlík nervů s tikem ( jakoby si otíral ucho o rameno, neustále). Trvalo to docela dlouho, možná 2 měsíce, než se dal dokupy. Neříkala jsem mu nic, neupozorňovala ho na to. Doma v klidu se pak pomalu lepšil až mu to přešlo. Nic extra jsem mu nedávala, ale ten b-komplex si budu pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 11:16

Hezký den. Tento víkend u nás máme osmiletého synovce. Zjistila jsem, že se u něj objevil tik - krčí nos. Dělá to pořád.
Rodiče k tomu řekli, že to vědí. Dělá to prý od začátku září a postupně se to zhoršuje. Co bylo spouštěč, nevědí.
Zatím to nikde neřešili, prý to přejde :nevim:
Já bych mu nereda uškodila. Jaká je „první pomoc“ u tiků?
Upozorňovat, aby to nedělal? Nebo si toho nevšímat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA