Tinder / a dnešní randění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
6.4.26 15:17

Tinder / a dnešní randění

Zajímá mě váš názor a nějaká rada. Zkoušel jsem založit 2 tinder účty a jeden kluk tam vypadal tak 7/10 podle mě, ale byl asi tak 6/10. Pak ten druhej byl tak top 10 %, svalnatej, silnej, no prostě fešák.

Ten první je rád, když dostane 10 matchů za týden, a žádná ani neodpoví na zprávu! A ten druhej může mít skoro snad každou ženu, nebo alespoň každou druhou… a úplně rychle si domluvíš rande, opravdu to šlo hrozně lehce. No prostě to tak je.

Já se jenom chci zeptat, jestli to má smysl vůbec používat? Já teda nevypadám zase špatně. Ale když tohle vidím, tak z toho akorát můžu být smutnej :D Podle mě to nemá smysl používat, ale jak jinak se rychle seznámit?
Tyhle aplikace jsou fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
6.4.26 15:25

Záleží v jako věkové kategorii se na tinderu seznamuješ, ale pokud nejsi absolutní devítka nebo desítka tak máš na tinderu v zásadě 3 možnosti jak excelovat:

1. Být cizinek nebo nějaký nádech exotiky, protože holky prostě jdou po exotice.
  2. Mít skutečně profi fotky - kamarád si nechal u profi studia udělat fotky, kdy je na nějakém gala večeru a prostě vystupuje z limuzíny s nějakou pěknou hosteskou… a v té chvíli mu na tinderu prudce stouply matche.
  3. Platit si tinder platinum (nebo jak se ten to placené jmenuje ) a připojovat k like zprávu a být hodně dobrej v psaní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.4.26 15:46

@HornyHippo ok, a co bys doporučoval těm co na tinderu nemají šanci? jen mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
6.4.26 16:07

Ale to je známá věc, že všechny ženy na tinderu jdou po těch pár top chlapech, a zbytek má prostě smůlu. Načti si něco o algoritmech. Chce to z tebe akorát tahat peníze, účel seznamek není se seznámit, jakmile bys tam někoho našel, přijdou o dva potencionální platící zákazníky a to nechtějí. To by bylo na dlouho a diskuzí je tu už habaděj - pokud nemáš top vzhled, máš na seznamkách typu tinder prostě smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.4.26 16:11
@Lukes33 píše: Více

Běž spíše na badoo. Budeš tam mít mnohem lepší match poměr.
Na tinderu se združují více holky 7,5+, na badoo je ten rozsah mnohem přívětivější.
Navíc na badoo můžeš za pakatel koupit kredity a oslovovat holky přímo, a prostě 80% holek co se odpoledne nudí s tebou večer půjdou na rande když je pozveš, tot moje zkušenost… a to jsem hippo jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.4.26 16:17

To ti přijde v pořádku krást fotky a vydávat se za cizí osoby..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.4.26 16:21
@Neboj píše: Více

Však to je normální. Já si běžně na seznamkách zakládal profil za holky abych zjistil jak chlapi komunikujou a dokázal se od toho odlišit a zaujmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.4.26 16:32
@HornyHippo píše: Více

Ne, krást fotky a vydávat je za své normální opravdu není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.4.26 16:34

Fotky nemusíš krást, vygeneruje ti je umělá inteligence. Zadavatel vůbec nikde nepsal že je ukradl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
6.4.26 16:37

Nemusel krást, mohl si je nechat vygenerovat AI. Otázkou je, kdo na ně potom vlastní práva? Třeba nakonec jsou jeho.

Příspěvek upraven 06.04.26 v 16:37

• Citovat
  • Upravit
504
6.4.26 16:37

Každá průměrná améba už dnes pozná, že je fotka generována AI. Pochybuju, že by někdo takové fotky použil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
6.4.26 16:40

Pokud je to rozpoznatelné, pak zadavatel neumí zacházet s AI.

• Citovat
  • Upravit
20857
6.4.26 17:26

To už je hodně profi jednání. Monetizoval jsi to pak aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
6.4.26 17:27

Ani hovno. To platilo dva roky zpět. Nejnovější placený… Nepoznáš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.4.26 17:30
@Cenarius píše: Více

Nejde jen o fotku samotnou, člověk se sociálním IQ pozná, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová