Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeee, tak takových chlapů je tady hafo, co by si moc rádi psali…
![]()
@Anonymní píše: Více
No, já bych ti je moc ráda „dohodila”, ale to mi přijde zase blbý.
![]()
Musíš je něčím oslovit nebo zaujmout a za chvíli budeš mít přeplněno v SZ. ![]()
Ale to se musíš obejít bez té anonymní kytky…
Anonymní: Obávám se, že i když někoho zaujmeš, tak ti nemá kam psát. 🫣 Jinak by mě zajímalo % trollích diskuzí.
Ok, to o anonymu vim, zatim je to tahovy jako jak to dunguje… a holky, jak jako zaujmout?!
ty vade ja ja tohle nejak nejsem no.. 😂
@Anonymní píše: Více
jeden je tu, ale nemam ti jak tinak napsat nez sem
@Černá Madonna píše: Více
Vypadá to, že to hafo tady není, nebo se stydí napsat.
Zatím jeden odvážlivec, ani nějak zvlášť zaujmout nepotřeboval.
Tak uvidíme, co dál. Celkově mi přijde, že to hafo hledá spíš něco jiného, než psaní. ![]()
Mimochodem, Madonno, nezměnila jsi vizáž? Něco je na tobě nového. ![]()
Jinak zaujmout, představte si, že si chce chlap psát, otevře seznamku, nejspíš kategorii dopisování, a tam první inzerát „chci si psát“. Druhý by byl, „hledám někoho na psaní“, třetí 'ráda bych si psala". A něco v tom duchu i další. Tak jako s takovými inzeráty celkem snadno některým jedincům dojde trpělivost, u desátého inzerátu v horším případě člověk ten počítač rozmlátí, v tom lepším vyhodí z okna a možná někomu spadne na hlavu. Tak teď nevím, která možnost je horší, u té druhé budou z toho nějaké další tahanice. ![]()
No co, přeháním, ale je dobré v inzerátech vyčnívat z davu.
Třeba nějaký průbojný slogan jak v reklamě. „Chceš-li zase dobře spát, stačí jen si se mnou psát.“ Ale to spaní by si mohli někteří blbě vyložit. Tak já nevím.
„Milenců, těch už mám dost, chci si psát jen pro radost, tak je-li tu cizí muž, neváhej a napiš už.“ ![]()
@D. C. píše: Více
Jinak, díky za povšimnutí. ![]()
Ano, už jsem vypadala delší dobu trochu hladově, tak jsem si musela dát kousek svojí oblíbené šunčičky.
![]()
To já tady kdysi odpověděl nějaké slečně co si chtěla povídat… a chtěla at vyberu téma, tak jsem ji napsal cituji:
„Pojďme si povídat o tom, jak bys navrhla univerzální crafting pipeline, která kombinuje deterministický základ s RNG affixy, ale zároveň umožní hráči cíleně ovlivňovat outcome bez toho, aby se rozbil dlouhodobý balanc ekonomiky navržený prvotním konceptem.“… A už neodepsala…
@HornyHippo píše: Více
Ahoj, mám chuť si psát s nějakým cizím mužem, ideálně anonymně. Je tu někdo, kdo by to měl stejně? Nebo měl stejně? Nemám na mysli milence.