Mám chuť si psát s mužem

Anonymní
27.3.26 15:33

Mám chuť si psát s mužem

Ahoj, mám chuť si psát s nějakým cizím mužem, ideálně anonymně. Je tu někdo, kdo by to měl stejně? Nebo měl stejně? Nemám na mysli milence.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16112
27.3.26 15:54

Jeee, tak takových chlapů je tady hafo, co by si moc rádi psali… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 16:13

Tak šup sem s nima :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16112
27.3.26 16:18
@Anonymní píše: Více

No, já bych ti je moc ráda „dohodila”, ale to mi přijde zase blbý. :oops: :mrgreen:
Musíš je něčím oslovit nebo zaujmout a za chvíli budeš mít přeplněno v SZ. :P
Ale to se musíš obejít bez té anonymní kytky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
27.3.26 16:28

Anonymní: Obávám se, že i když někoho zaujmeš, tak ti nemá kam psát. 🫣 Jinak by mě zajímalo % trollích diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 16:33

Ok, to o anonymu vim, zatim je to tahovy jako jak to dunguje… a holky, jak jako zaujmout?! :oops: ty vade ja ja tohle nejak nejsem no.. 😂

• Citovat
  • Upravit
1417
27.3.26 16:34

Dospělá žena se ptá jak zaujmout muže?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.3.26 17:15

jeden je tu, ale nemam ti jak tinak napsat nez sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 17:53

Stačí se tu prezentovat v pár správných diskuzích.

• Citovat
  • Upravit
2264
28.3.26 08:12
@Černá Madonna píše: Více

Vypadá to, že to hafo tady není, nebo se stydí napsat. :D Zatím jeden odvážlivec, ani nějak zvlášť zaujmout nepotřeboval. :) Tak uvidíme, co dál. Celkově mi přijde, že to hafo hledá spíš něco jiného, než psaní. :D
Mimochodem, Madonno, nezměnila jsi vizáž? Něco je na tobě nového. :)

Jinak zaujmout, představte si, že si chce chlap psát, otevře seznamku, nejspíš kategorii dopisování, a tam první inzerát „chci si psát“. Druhý by byl, „hledám někoho na psaní“, třetí 'ráda bych si psala". A něco v tom duchu i další. Tak jako s takovými inzeráty celkem snadno některým jedincům dojde trpělivost, u desátého inzerátu v horším případě člověk ten počítač rozmlátí, v tom lepším vyhodí z okna a možná někomu spadne na hlavu. Tak teď nevím, která možnost je horší, u té druhé budou z toho nějaké další tahanice. :D

No co, přeháním, ale je dobré v inzerátech vyčnívat z davu. :) Třeba nějaký průbojný slogan jak v reklamě. „Chceš-li zase dobře spát, stačí jen si se mnou psát.“ Ale to spaní by si mohli někteří blbě vyložit. Tak já nevím. :think: „Milenců, těch už mám dost, chci si psát jen pro radost, tak je-li tu cizí muž, neváhej a napiš už.“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16112
28.3.26 12:17
@D. C. píše: Více
:lol:
Moc hezky napsáno. :palec:
Jinak si myslím, že tady takových mužů je opravdu poměrně dost… :D
Ale řekla bych, že ten hlavní problém bude v tom anonymu, protože oni vlastně nevědí na koho reagovat a proč? :P
Takže kdyby psala pod svým nickem, už by tak nějak věděli, s kým mají tu čest a nebyl by pro ně žádný větší problém ji zkontaktovat i v těch SZ…
Navíc, ona o to psaní přímo žádá, tak se není ani čeho obávat, že budou případně odmítnuti. :nevim:

Jinak, díky za povšimnutí. :kytka:
Ano, už jsem vypadala delší dobu trochu hladově, tak jsem si musela dát kousek svojí oblíbené šunčičky. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.3.26 10:02

Jo klidně. Tak třeba copak jsi dnes vařila k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1616
30.3.26 10:48

To já tady kdysi odpověděl nějaké slečně co si chtěla povídat… a chtěla at vyberu téma, tak jsem ji napsal cituji:
„Pojďme si povídat o tom, jak bys navrhla univerzální crafting pipeline, která kombinuje deterministický základ s RNG affixy, ale zároveň umožní hráči cíleně ovlivňovat outcome bez toho, aby se rozbil dlouhodobý balanc ekonomiky navržený prvotním konceptem.“… A už neodepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
30.3.26 10:51
@HornyHippo píše: Více

To se nedivím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 10:54
@HornyHippo píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P. S.
Mám pocit, že anonym(ové) nepochopili, že se jim nedá ani poslat SZ (Soukromé Zdělení). ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová