Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnář-u-Topolu
Já nejsem ta anonymní
Já jen jako zvědavá ženská jukla do debaty… no a ten poslední příspěvek mi nedal, abych nezareagovala ![]()
@Malaqi píše: Více
Takže to zaujalo jen vás a já už si pomalu myslel, že to někdo použil v inzerátu. ![]()
@Vodnář-u-Topolu
No zaujal mě spíš um spojit něco tak třeskutě přízemního s náznaky romantiky… Ne že bych to nepoužila, ale dát si inzerát, na to jsem nikdy neměla odvahu. Takže moje seznamování bylo taková trapná realita jako zamítnutý úvěr v bance nebo neplánovaná návštěva traumatologie ve dvě ráno.
Nezdržujte bankovního úředníka u zřizování úvěru, tím si nezískáte jeho důvěru. ![]()
@Vodnář-u-Topolu Uff… nějak mi docházejí slova (o myšlenkách ani nemluvě). Prosím, tu traumatologii už radši neveršujte ![]()
PS: na svou obranu uvádím, ten bankovní úředník, co zamítl úvěr, jsem byla já.
A kde, že to nemám žádat?
Nad traumatologií jsem ani neuvažoval, mohl by to být příliš tenký led.
@Vodnář-u-Topolu No přijde na to, o co byste žádal. I když u mě radši nežádat o nic, nic nemám, nic nedám
(a v bance už stejně nedělám). A vůbec, dost, tohle má být diskuse o tom, jak (praktický návod) si dopisovat s nějakým mužem a koukejte, kam se zvrtla…
přízemní verše versus prostoduchá zpověď (nebo zpověď prostoduché?) ![]()
@Anonymní píše: Více
Nejdřív napiš kolik ti je, kolik vážís, kolik meris a jestli mas deti ![]()
@Lorre píše: Více
Hmm, tak pro mě mj., je zase celkem dost důležitý, jak dlouho vydrží v posteli a jestli má i natolik potřebnou míru přirozené inteligence, aby si mohl udělat srandu i sám ze sebe… ![]()
Příspěvek upraven 07.04.26 v 00:57
@Černá Madonna píše: Více
Já bych si Tebou také rád psal, ale když Ty mi nic nepíšeš?! ![]()
@jege píše: Více
Hmm, tak to se omlouvám…
Asi jsem přece jen stará škola.
Dávám přednost zejména tomu, že muž bývá ten, kdo první zpravidla zkontaktuje ženu…
![]()
@Černá Madonna píše: Více
To bych ale porušil svou zásadu, že dáma má přednost, a to i v prvním kontaktu.
![]()
Kecám!
![]()