Hledam ženu z Prahy a okolí na rande

Zoff
5.4.26 07:33

Hledam ženu z Prahy a okolí na rande :-)

Ahoj, hledám fajn zenu z Prahy a okolí…napis pripadne do vzkazu a napíšeme se vice :D Prosim zamindrakovane lidi at vůbec nereaguji :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
675
5.4.26 08:01

Mě fascinuje, jak běžně snad už většina populace absolutně mylně používá slovo „mindrák“, „zamindrákovaný“ a podobně. Kdykoliv jsem v minulosti na různých seznamkách někoho třeba slušně odmítla, hned mi dotyčný vpálil, že jsem zamindrákovaná. Když s někým nesouhlasím v diskuzi, jsem zamindrákovaná. Když mám jiný názor, jsem zamindrákovaná.

Proboha, člověče - mindrák je, když má člověk sám o sobě nějakou pochybnost, je si něčím nejistý, co se týče nějaké partie jeho zevnějšku nebo klidně i charakteru a trápí ho to. TO je mindrák, ne to, že ti někdo jde do protivky v diskuzi, proboha… :zed:

PS: tvůj příspěvek mě nijak neuráží, ale jen laskavé upozornění - tohle úplně není seznamka, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
5.4.26 09:07

@Neboj, to je dobrá poznámka, slovo zamindrákovaný se používá v diskuzích často, ze seznamek to neznám, mně bohužel nikdo moc neodpovídá, natožpak abych odmítal. :) Vůbec obecně mě fascinují tyhle dovětky v inzerátech jako zde zakladatele, anebo když dámy na seznamkách často píšou, „nepiště ti, co chtějí…“ Místo toho, aby rozvedli, koho chtějí anebo kdo jsou…

Jinak zakladateli přeji samozřejmě úspěch. A podle mě - toto je kategorie „On hledá ji…“ a i podle popisu této kategorie jasně vyplývá, že tato kategorie seznamka prostě je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.26 09:45
@D. C. píše: Více

Jasný, spíš to myslím tak, že tento web není asi primárně seznamkou a spíš bych zkusila štěstí na jiných platformách - ale jak říkám, nijak mě to neuráží, též samozřejmě přeju úspěch, dneska je těžký se seznámit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27738
5.4.26 10:13

@D. C. a ně jakákoliv spolehlivě odradí když se v diskuzi objeví tenhle výraz mám pocit že má mindrák spíš zakladatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
5.4.26 10:36

Ber to jako konstruktivní radu, zamindrákovana fakt nejsem. Ale asi by bylo dobrý trochu říct něco o sobě a aspoň trochu napsat věkový rozptyl ve kterém hledáš. Na tento výkřik bych neodpověděla ani kdybych někoho hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6304
5.4.26 10:52

@Neboj ja by som to vnimala aj tak, ze clovek v sebe nejaku silu, ktora ho nuti odpovedat a reagovat na nieco, co sa ho navonok nijako netyka :lol: a ta energia prudi z niecoho, co by sa dalo nazvat aj mindrakom :lol: samozrejme to asi bude trocha hlbsie… Ale… :lol:
A inak prijemne zoznamovanie zakladatelovi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.4.26 11:34

Já zájem nemám, ale tak si říkám, že asi nikdo nebude mít moc důvod ti napsat. Ne nemám mindrák, ale co napsat aspoň třeba věk? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.26 11:39
@Mkmkz píše: Více

Pořád si nemyslím, že by zmíněné mělo být mindrákem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoff
5.4.26 11:55
@ka2ka píše: Více

Me se libi jak se tady všichni nudite…místo toho at se staráte o svoje fakany :lol:

• Citovat
  • Upravit
Zoff
5.4.26 11:56
@Neboj píše: Více

Asi ti leze sádlo na mozek? Hodně se nudíš? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Zoff
5.4.26 11:56

Co jste to tady za lidi? :dance:

• Citovat
  • Upravit
36148
5.4.26 12:17

Odpad se vynesl sám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.26 12:20
@Zoff píše: Více
:lol: No… tvoje vizitka, ne moje. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6304
5.4.26 12:39
@JancaS84 píše: Více

Hrozne sa mi vo vsetkych inzeratoch, nielen v tomto pacia tie „konstruktivne rady“. To by si za muzom, ktory niekoho pred tvojimi ocami bali prisla a zacala mu hovorit: nie, tuto ruku poloz inam a nepozeraj sa na nu takto… Co myslis, ako by asi reagoval…
Ale tu si to vsetci s radostou dovoluju. A este si o sebe myslia, ze su konstruktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová