Tip pro snažilky - Nosifol

Anonymní
25.4.22 14:59

Tip pro snažilky - Nosifol

Ahoj holky, neberte tohle mé tvrzení, nebo spíš poznatek jako zásadní věc, ale ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost. Před 3/4 rokem jsme se s partnerem snažili o miminko a hned ze začátku intenzivně ( hlídání ovulace, ovu testy, pravidelný sex ). po 4 měsících ( pro někoho úsměvné, pro mě každoměsíční zklamání ) to nepřicházelo.. Můj pan doktor, který je jinak naprosto úžasný mi i přes vymlouvání toho, že se to „povede“ a že ještě mám „čas“ na moje doporučení ke snažení doporučil Nosifol. Nosifol jsem nasadila první den menstruace, za 14 dní po pozitivním ovu testu jsme na to skočili, a za dalších 14 dní jsem měla krásné dálnice a dnes již začínám 11 týden :srdce:… Asi jsem přesvědčená, že vděčím nosifolu.. Toť můj menší tip pro ty, kdo jsou ve snažení v začátcích, a třeba jim to pomůžře taky ke štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
25.4.22 15:11

Ahoj :) já jsem na Nosifol najela od včera :) jsem 5 týdnů po revizi v 11+6tt a tak chci tělo podpořit dopředu a doufám, že to alespoň trošku pomůže. Dnes přišla první porevizní MS a tak budeme čekat ještě jednu, než se budeme moci začít snažit… Tobě přeji krásné a klidné těhotenství :srdce:
PS: kolikrát denně jsi ho brala? píšou 1-2 sáčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 15:13
@Chaira píše:
Ahoj :) já jsem na Nosifol najela od včera :) jsem 5 týdnů po revizi v 11+6tt a tak chci tělo podpořit dopředu a doufám, že to alespoň trošku pomůže. Dnes přišla první porevizní MS a tak budeme čekat ještě jednu, než se budeme moci začít snažit… Tobě přeji krásné a klidné těhotenství :srdce:
PS: kolikrát denně jsi ho brala? píšou 1-2 sáčky :)

Ať se ti to podaří :kytka: Já brala ten tabletovej ( jednu ráno, jednu večer ) asi to chce určitě po dvou.. at je to našlapaný :oops:

• Citovat
  • Upravit
1570
25.4.22 15:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, neberte tohle mé tvrzení, nebo spíš poznatek jako zásadní věc, ale ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost. Před 3/4 rokem jsme se s partnerem snažili o miminko a hned ze začátku intenzivně ( hlídání ovulace, ovu testy, pravidelný sex ). po 4 měsících ( pro někoho úsměvné, pro mě každoměsíční zklamání ) to nepřicházelo.. Můj pan doktor, který je jinak naprosto úžasný mi i přes vymlouvání toho, že se to „povede“ a že ještě mám „čas“ na moje doporučení ke snažení doporučil Nosifol. Nosifol jsem nasadila první den menstruace, za 14 dní po pozitivním ovu testu jsme na to skočili, a za dalších 14 dní jsem měla krásné dálnice a dnes již začínám 11 týden :srdce:… Asi jsem přesvědčená, že vděčím nosifolu.. Toť můj menší tip pro ty, kdo jsou ve snažení v začátcích, a třeba jim to pomůžře taky ke štěstí :kytka:

To je nějaká reklama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.4.22 15:23
@Anonymní píše:
Ať se ti to podaří :kytka: Já brala ten tabletovej ( jednu ráno, jednu večer ) asi to chce určitě po dvou.. at je to našlapaný :oops:

tak to zkusím teď po MS do další MS po dvou jinak po jednom. děkuji :) já mám ten v,,pytlíku´´ rozpustný a teda chuť nic moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 15:29
@jamik1416 píše:
To je nějaká reklama? :think:

Ano - na štěstí ;) Ono totiž v dnešní době nemusí být vše reklama, stačí, že my někteří rádi, zadarmo poradíme druhým, ale to asi neznáš :*

• Citovat
  • Upravit
4731
25.4.22 15:44

Ja brala nosifol snad rok a pul, tech penez co to stalo a dceru mam z ivf…takze pokud nemate problem ok..,ale neni to nijak samospasny, ani zadny zazrak…je to spis nahoda…otehotneni do roka je u zdravych paru celkem normalni :nevim:. Kazdopadne gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
25.4.22 15:49

Po snažení pouze 4mesicu to neberu jako ze ti pomohl ten preparát. Prostě to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.4.22 16:44
@lachtanice86 píše:
Po snažení pouze 4mesicu to neberu jako ze ti pomohl ten preparát. Prostě to vyšlo.

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.4.22 16:47
@Anonymní píše:
Ano - na štěstí ;) Ono totiž v dnešní době nemusí být vše reklama, stačí, že my někteří rádi, zadarmo poradíme druhým, ale to asi neznáš :*

Ale to je od tebe hezké :kytka:
Já to nechci znevažovat, jen si myslím, že pokud jste zdravý pár bez větších zdravotních problémů a počali jste během několika měsíců, je to takový standard a zázračné preparáty bych za tím nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí