Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
já jsem na Nosifol najela od včera
jsem 5 týdnů po revizi v 11+6tt a tak chci tělo podpořit dopředu a doufám, že to alespoň trošku pomůže. Dnes přišla první porevizní MS a tak budeme čekat ještě jednu, než se budeme moci začít snažit… Tobě přeji krásné a klidné těhotenství ![]()
PS: kolikrát denně jsi ho brala? píšou 1-2 sáčky ![]()
@Chaira píše:
Ahojjá jsem na Nosifol najela od včera
jsem 5 týdnů po revizi v 11+6tt a tak chci tělo podpořit dopředu a doufám, že to alespoň trošku pomůže. Dnes přišla první porevizní MS a tak budeme čekat ještě jednu, než se budeme moci začít snažit… Tobě přeji krásné a klidné těhotenství
PS: kolikrát denně jsi ho brala? píšou 1-2 sáčky
Ať se ti to podaří
Já brala ten tabletovej ( jednu ráno, jednu večer ) asi to chce určitě po dvou.. at je to našlapaný ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, neberte tohle mé tvrzení, nebo spíš poznatek jako zásadní věc, ale ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost. Před 3/4 rokem jsme se s partnerem snažili o miminko a hned ze začátku intenzivně ( hlídání ovulace, ovu testy, pravidelný sex ). po 4 měsících ( pro někoho úsměvné, pro mě každoměsíční zklamání ) to nepřicházelo.. Můj pan doktor, který je jinak naprosto úžasný mi i přes vymlouvání toho, že se to „povede“ a že ještě mám „čas“ na moje doporučení ke snažení doporučil Nosifol. Nosifol jsem nasadila první den menstruace, za 14 dní po pozitivním ovu testu jsme na to skočili, a za dalších 14 dní jsem měla krásné dálnice a dnes již začínám 11 týden… Asi jsem přesvědčená, že vděčím nosifolu.. Toť můj menší tip pro ty, kdo jsou ve snažení v začátcích, a třeba jim to pomůžře taky ke štěstí
To je nějaká reklama? ![]()
@Anonymní píše:
Ať se ti to podaříJá brala ten tabletovej ( jednu ráno, jednu večer ) asi to chce určitě po dvou.. at je to našlapaný
tak to zkusím teď po MS do další MS po dvou jinak po jednom. děkuji
já mám ten v,,pytlíku´´ rozpustný a teda chuť nic moc ![]()
@jamik1416 píše:
To je nějaká reklama?
Ano - na štěstí
Ono totiž v dnešní době nemusí být vše reklama, stačí, že my někteří rádi, zadarmo poradíme druhým, ale to asi neznáš ![]()
Ja brala nosifol snad rok a pul, tech penez co to stalo a dceru mam z ivf…takze pokud nemate problem ok..,ale neni to nijak samospasny, ani zadny zazrak…je to spis nahoda…otehotneni do roka je u zdravych paru celkem normalni
. Kazdopadne gratuluju ![]()
Po snažení pouze 4mesicu to neberu jako ze ti pomohl ten preparát. Prostě to vyšlo.
@lachtanice86 píše:
Po snažení pouze 4mesicu to neberu jako ze ti pomohl ten preparát. Prostě to vyšlo.
Tak tak.
@Anonymní píše:
Ano - na štěstíOno totiž v dnešní době nemusí být vše reklama, stačí, že my někteří rádi, zadarmo poradíme druhým, ale to asi neznáš
Ale to je od tebe hezké ![]()
Já to nechci znevažovat, jen si myslím, že pokud jste zdravý pár bez větších zdravotních problémů a počali jste během několika měsíců, je to takový standard a zázračné preparáty bych za tím nehledala.
Ahoj holky, neberte tohle mé tvrzení, nebo spíš poznatek jako zásadní věc, ale ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost. Před 3/4 rokem jsme se s partnerem snažili o miminko a hned ze začátku intenzivně ( hlídání ovulace, ovu testy, pravidelný sex ). po 4 měsících ( pro někoho úsměvné, pro mě každoměsíční zklamání ) to nepřicházelo.. Můj pan doktor, který je jinak naprosto úžasný mi i přes vymlouvání toho, že se to „povede“ a že ještě mám „čas“ na moje doporučení ke snažení doporučil Nosifol. Nosifol jsem nasadila první den menstruace, za 14 dní po pozitivním ovu testu jsme na to skočili, a za dalších 14 dní jsem měla krásné dálnice a dnes již začínám 11 týden
… Asi jsem přesvědčená, že vděčím nosifolu.. Toť můj menší tip pro ty, kdo jsou ve snažení v začátcích, a třeba jim to pomůžře taky ke štěstí