Tipy co číst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
3.7.24 15:55

Tipy co číst

Ahoj :mavam:
Tak nějak mi tu schází diskuze pro knihomoly a knihomolky (pokud tu už je tak se omlouvám, asi neumím hledat :oops: ). Dávejte sem jakékoliv knížky. Pro děti, dospívající, dospělé a klidně i červenou knihovnu ;), prostě cokoliv, co rádi čtete, co doporučujete kudy chodíte a co si chcete přečíst, a třeba i nějaké dojmy :), ať se nikdy nenudíme :mrgreen: Těším se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
3.7.24 16:23

Já teď „žeru“ Čtvrté křídlo od Rebecy Yarros a pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
3.7.24 16:57

Na oddechové čtení, ve kterém je i trocha napětí, doporučuji všechny knihy od Shari Lapeny. Píše sice rodinné psychothrillery, ale není to žádný velký krvák a čte se to snadno. Není knížka, která by se mi od ní nelíbila. ;)

A nejlepší kniha, kterou jsem kdy četla a doporučuji ji, kudy chodím, je Malý život (Hanya Yanagihara). Byla místy náročná, obsahuje velmi těžká témata, čtení někdy bolelo, ale bylo to tak krásně napsané, výstižné. Člověk ten příběh dokázal opravdu cítit. Ale je pravda, že jsem ji četla s pauzami. :kytka:

Dáváte si knižní předsevzetí / výzvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16823
3.7.24 16:57

Mornstajnová, Poncarová, momentálně čtu Deník Věrky Kohnové, a tuhle jsem si v Levných knihách koupila „Druhá tvář“, docela psycho na téma vztah matka - dcera, líbila se mi série Proč máma pije, Proč máma nadává, Proč je mámě všechno u prd.ele, Proč máma zase pije :D to bylo takový ze života prostě :D na odreagování u vody ideál :mrgreen: Kolegyni jsem tuhle půjčovala sérii od Bernáškové Jak přežít svého muže / Coura / Koloušek, taky čtivé. Nebo Aristokratka ty první dily - knížky se mi líbily mnohem víc než filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60517
4.7.24 13:07

Momentálně jedu knihy od Collen Hoover a jsou boží. Dále se chystám podívat na romantické útěky od Julie Caplin - jsem v prvním díle a vypadá to moc dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí