Co vařit 20 měsíčnímu k obědu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
15.4.19 11:49

Skoro dvoulete uz jedlo vetsinu veci s nama, s tim, ze jsem to odendala a pak dokorenila. A ji sama nebo ji krmis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
15.4.19 11:53

Polévky mi holka nejí a k obědu má to samé, co my. Když to je kořeněné, tak odeberu před dochucením, solím málo. Jí víceméně sama. Dneska bude kuře s pórkem a zakysanou smetanou a rýže. Sní téměř cokoliv s rýží a těstovinami, ona je vděčný a šikovný strávník. Zato čtyřletý syn, to je katastrofa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.4.19 12:12

@123muminek123 Varila bych huste polevky. Me prijde fajn, ze preferuje polevky, sfouknes tim castecne i pitny rezim. U nasich deti vede polevka z batatu, drcenych rajcat a cervene cocky, rybi vyvar s fenyklem, mrkvi a dalsi zeleninou, borsc, klasicka zelnacka, ale mene kysela, kulajda, kremove polevky jako kvetakova, dynova (s kukurici), hraskova, rajska zahustena mrkvi… Vse se da udelat tak huste, ze to zasyti i dospeleho. Masove a zeleninove vyvary muzes zahustit kroupami, kuskusem, bulgurem, tarhonou… Tipu na hlavni jidlo je take spousta, ale zalezi na tom, co tomu tvemu chutna a proc hlavni jidla moc neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.4.19 12:14

Zkus se mrknout na web Máma v kuchyni. Já podle ní vařím hodně a chutná celé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
15.4.19 14:07

@Tichošlápek jasne chapu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie