Co vařit 20 měsíčnímu k obědu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A není najezeny polévkou? Moje děti by mi druhé nejedlý, kdyby měli polévku a ještě hlavní
jediná výjimka je bramboracka a pak lívance
Já jim dávám polévky spíš k večeři, dělám hustejsi, jinak obědy klasické. Ve školce taky nemají polévku a hlavní chod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@123muminek123 Bramborova kaše dušená mrkev, pečená ryba, třeba file, k tomu restovana zelenina, zaklad je ze ti ji polevky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Půáček sní polévku a až cca za hoďku druhé…ale i když nedám polévku, tak prostě u druhého si jen zobne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 zkus se inspirovat ve skupince varime pro kojence a batolata .
U nas jsou polévky na večeři, nedovedu si predstavit, ze by mi stejne stara dcera snedla na obed 2 chody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás děti ve školce maji polévku i hlavní chod a můj syn by asi umřel hlady kdyby neměl oboje (2,7m) ale každé dítě je jiné já bych mu to druhé prostě nedávala kdyby byl najezeny už z polívky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 a co dělat druhé taky tekutejsi? Třeba omáčky s testovinami apod - třeba má rad tu konzistenci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomhle věku už syn jedl všechno s námi (krom víc koreneneho a smazeneho, ale to nedělám ani nám). Jinak i nás je buďto polévka (třeba s pečivem) nebo druhé, když uvařím obojí tam se naji polévky a má dost, a já taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevadí mu kousky? Zkus třeba bramborovou kaši a vajíčko, dušená mrkev brambor, však nemusí mít každý den maso,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina to je přesně ono že každý je jiný, já jsem po polivce na prasknutí a náš malej sní dvě naběračky a pak třeba ještě 2 knedlíky, jinak by byl protivný protože by byl nenajezeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123muminek123 Dcera ji treba k obědu jen polívku a pak uz nic nechce
je tedy starsi 3roky a pul, myslim ze ji to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro dvoulete uz jedlo vetsinu veci s nama, s tim, ze jsem to odendala a pak dokorenila. A ji sama nebo ji krmis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit