Tipy na výlety s puberťákem

196
1.6.26 22:21

tipy na výlety s puberťákem

S puberťákem máme letos zatím za sebou 20 celodenních výletů/akcí/prodloužených výletů. Nejvíc se nám líbil Semmering v Rakousku a pak výlet do Štramberku a Kopřivnice.
Kde se v poslední době líbilo vám? Nebo doporučte nějaké své oblíbené místo. Ideálně dostupné veřejnou dopravou z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
2.6.26 06:50

Byly jsme na prodlouženém víkendu v Berlíně. Vlakem. A celý jsme ho projezdili na kolech, co se všude dají půjčit. Bylo to bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3304
2.6.26 08:00

Za nás: Orlí hnízdo v Německu, delfinárium Norimberk, Hřensko- je tam toho spoustu, visutý most přes údolí na Dolní Moravě, lanovka Špindlerův Mlýn - Medvědín.
Polsko vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.6.26 09:01

Letos v květnu Londýn. Letenky se dají sehnat za hubičku a Londýn má co nabídnout, je historický, multikulturní, zábavný. Prostě paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.6.26 18:30
@Alyss2 píše: Více

O Berlíně jsme přemýšleli letos v létě, ale nakonec vyhrála dovolená v Dánsku. Ale s těmi koly je to dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.6.26 18:31
@Lisa19 píše: Více

Londýn nechce a ani mě před lety nezaujal. To spíš jiná místa v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.6.26 11:32

Tak zvol jiné místo v UK. Byli jsme i v Oxfordu, Edinburgh je úžasný a Ryanair má přímé lety.
Takhle velký dítě už by mohlo mít samo tipy kam chce a co ho zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.26 11:53

Tak ono tipy má. Jen jsem chtěla doporučení na nějaká další zajímavá místa, která neznáme, nenapadla nás. A ideálně vhodná na jednodenní výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.6.26 12:09

Jednodenní výlet jakýkoliv hrad či zámek. Byli jsme před 14ti dny na zámku Loučeň. Krásný park i zámek. Příjemné posezení na oběd i kávu po prohlídce. Moc se nám tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4227
3.6.26 12:11
@blabla01 píše: Více

Tak dolet do Londyna trva podobne dlouho jako dojezd do Stramberku. A dokonce kratsi dobu nez dojezd do Semmeringu. Verim tomu, ze byste to za jeden den zvladli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.26 17:53
@Hibou píše: Více

Jako že bychom na otočku letěli na jeden den do Londýna, který nás neláká? To si rádi odpustíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.26 17:56

Tam už jsme nebyli hodně dlouho, to není špatný nápad :palec: my právě letos máme za sebou zámek Libochovice (u něj je také příjemná cukrárna, kde dělají klasické zákusky jako třeba kremrole v mini podobě), Krásný Dvůr, Křivoklát, Karlštejn, Veltrusy a Nelahozeves.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16332
3.6.26 19:12

Babiččino údolí u Ratibořic, Národní památník odposlechu u Lipnice nad Sázavou, Mšeno (cesta na Pokličky a Kokořín a secesní bazén, na náměstí super zmrzlina), komentovaná prohlídka důl ČSA Most, elektrárna Dlouhé Stráně, Český ráj - třeba z Turnova přes Valdštejn na Hrubou Skálu a přes skalní reliéfy zpět, nebo Humprecht-Plakanek-Kost, Prachovské skály ještě před sezónou, Kutná Hora skrz naskrz, Automatické mlýny Pardubice (jsem až teď viděla, že chceš hromadnou dopravou, vlak do Pardubic v pohodě). Teď dávají v TV cyklus po stopách Járy Cimrmana, to chtějí moje děti všechno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.26 19:15
@zrcadlo píše: Více

Díky, něco z toho už máme za sebou, ale něco je pro mě novinka a dávám si to na seznam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
3.6.26 20:51

Muzeum starých strojů a technologií Žamberk. Nadšená jsem byla já i pubertální děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí