Eri beach and village, Kréta - prosím o radu

2769
19.5.26 23:04

Eri beach and village, Kréta. Radu prosim

Holky, pánové, je tu někdo kdo tam byl? Prý je to katastrofa, četla jsem nějaké vesměs šílené recenze ale to nevite kdo to píše… Zato tady se ví všechno. Přátelé žijící v jiné zemi vybrali tenhle hotel a my se s nimi chceme potkat a strávit dovolenou. Jedná se o velký hotelovy komplex, který je rozděleny na Beach část a Village část. Te se dle mého výzkumu říká Sun Bay a je to ta lepší část. Je tam i aquapark a muze se chodit všude, akorát ta lepší část ma svoji jídelnu a tam ti druzí prý nemůžou. Je to tak nebo ne? Díky za rozklíčování i dalsi tipy! Viděla jsem i nejaky fotky Švábů a nejaky fakt ošklivý pokoje, tak nevim co koupit. Chceme jist společně, strávit společný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.5.26 06:55

Koukala jsem na něj nyní při výběru dovči, ale pojedeme jinam…u Fischeru je hodnocení uspokojivé, bazény pro děti vypadají hezky, ale není tam skoro žádná pláž, stačí se podívat na YouTube na různá videa…my nejsme nároční na ubytování, ale chceme hezké moře

• Citovat
  • Upravit
22914
20.5.26 07:58

@K. Rocánková my jsme bydleli v hotelu na kopci a chodili přes tento hotel na pláž, bylo to tam dost stísněné a docela divočina. Myslím, že zahrada zadna..Jejich pláž je tuším na kamenech, vedle je krásná pláž, ale tam nevím zda jsou to jejich lehátka. My chodili na tuhle a buď si platili lehátko, nebo na deku ;)

Příspěvek upraven 20.05.26 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 08:56

My už jsme dva krát byli ve vedlejším hotelu Star Beach Village. Naprostá spokojenost. Na Eri bylo hodně stížnosti. Na jídlo, čistotu pokojů, špatná pláž.
Ubytuje se ve Star Beach můžete se s přáteli setkávat.

• Citovat
  • Upravit
8662
20.5.26 10:05

Je to hotel co rok co rok zůstává ve výběru lastů a ani tam ho nikdo moc nechce, vždy ty ostatní mizí a tento ne, takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
20.5.26 10:48
@K. Rocánková píše: Více

Byla jsem tam v roce 2004. Tenkrát úroveň hotelu dost dobrá, pláž ovšem otřesná, ta je v podstatě na kamenech. A člověk jede na dovolenou za mořem. O tomto hotelu jsem potom slyšela hlavně stížnosti. Úroveň jde rok od roku zřejmě níž a níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 11:10
@Klopotkova píše: Více

Ono hodně lidí z Eri chodilo na tu vedlejší pláž co patřila Star Beach.
Ale pro ně to bylo placené. Chodili tam vybírat.

• Citovat
  • Upravit
2769
20.5.26 21:28

Diky všem, asi pojedeme do toho hotelu hned vedle, to je takový kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.26 10:29
@K. Rocánková píše: Více

Hlavně si ho objednejte brzo. Bývá hodně obsazený. Nebudete litovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix