Tlakový holter

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
558
3.5.19 13:43

Mně to hlásilo při každém měření error - a stejně měli všechny údaje uložené :nevim: Asi bych se tím nezabývala, ty hodnoty se dozvíš zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7947
3.5.19 14:00

@Senaida to záleží na přístroji. Třeba ten co mám v ordinaci tak neukazuje nic, jen v určitém intervalu měří tlak. Hodnoty jsou pak uložené v přístroji a přečtou se v počítači. Takže bych to neřešila. Ale zajímá mě kam ho půjdeš zítra odevzdat? Nbo ho máš na celý víkend? Já ho v pátek nanasazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
3.5.19 14:03

@iPodPrd děkuji za uklidnění :) @Lucka1111 děkuji za odpověď, asi by mě nenapadlo nad tím přemýšlet, kdyby mi to sestřička sama neřekla.. No ráno si jej mám sundat, vyndat jednu baterku a donést v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.9.19 17:50

Holter tlakový - zkušenost

Pěkný den,
to bylo otřesné. Měla jsem ho na dnešek. Včera jsem byla celý den nesvá, seděla jsem doma v županu, aby děti nic nepoznaly, nemohla jsem s těma drátama nic dělat, na boku ta krabice se mi pořád hýbala, připadala jsem si otřesně. Všude to překáželo. Pak jsem z nervozity začala mít problémy s dýcháním, dostala jsem i teplotu. Tlak mi vyletěl na 190/90. Dnes si měřím sama doma a mám 128/85. Takže kvůli takovému nesmyslu budu užívat léky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí