Tlaková bolest nosu

426
13.11.12 21:23

tlaková bolest nosu

Mám už pár dní bolesti nosu. V místě kde sedí brýle a jakoby níž co jde cítit kost, v té měkké části, Je to takový hnusný tlak a tlačení, jako bych měla na nose něco položené. Taky má už moc dlouhou dobu ucpaný nos bez sekretu. Jediné co dělá, je že kapu mořskou vodu do nosu, ještě nedávno to byl Sanorin a Nasivin a teď jen tu mořskou, Je to hrozné, dost mě to obtěžuje, před 4 měsíci jsem byla na ORL s ucpaným nosem a bolestí uší, ale na nic nepřišli, byla jsem i na ct dutin, takže nepředpokládám, že by mi tam něco „rostlo“, ale co to je netuším. Alergii podle krve nemám na nic, tak už nevím, hlavně nevím co si mám pořídit, nebo jestli nevíte nějakou babskou radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pavlaniki
15.7.13 22:53

Mám stejný problém. Co to bylo u tebe?

• Citovat
  • Upravit
426
16.7.13 08:23

Ahoj, netusim co to bylo, ale preslo to, sice po delsi dobe.ale preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditushka5
20.9.13 10:02

Můžete mi, prosím, napsat po jaké době Vás to přešlo? Cítím bolest už pátý den. Myslíte, že to přešlo samo od sebe nebo po těch kapičkách, co jste si dávala?

• Citovat
  • Upravit
426
20.9.13 17:59
@ditushka5 píše:
Můžete mi, prosím, napsat po jaké době Vás to přešlo? Cítím bolest už pátý den. Myslíte, že to přešlo samo od sebe nebo po těch kapičkách, co jste si dávala?

Tak mě to přešlo a už je to ok, myslím, že to bylo po těch kapkách :-) už jsem měla asi nějak „rozežranou“ sliznici. A myslím, že proplachování mořskou vodou to jen zhoršovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditushka5
20.9.13 18:09

Děkuji za informace, já to ale z kapek mít nemůžu, protože jsem si nic nekapala. Radši je teda ani nezačnu užívat a jestli se to do příštího týdne nezlepší, zajdu raději na ORL…

• Citovat
  • Upravit
11
18.11.19 16:44

Muzu se zeptat, jakto dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.11.19 17:35

To je už několik let zpátky, až jsem málem zapomněla, že jsem něco takového měla! Vím, že jsem jednou měla zánět nosních dutin, šel mi pak z nosu čirý žlutý sekret. Ale už si nepamatuji, zda jsem s tím někde byla a co mi pomohlo. Jsem proti lékům, takže určitě jsem to řešila bez atb, nějako přírodní cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.21 09:45
@Amy88 píše:
Mám už pár dní bolesti nosu. V místě kde sedí brýle a jakoby níž co jde cítit kost, v té měkké části, Je to takový hnusný tlak a tlačení, jako bych měla na nose něco položené. Taky má už moc dlouhou dobu ucpaný nos bez sekretu. Jediné co dělá, je že kapu mořskou vodu do nosu, ještě nedávno to byl Sanorin a Nasivin a teď jen tu mořskou, Je to hrozné, dost mě to obtěžuje, před 4 měsíci jsem byla na ORL s ucpaným nosem a bolestí uší, ale na nic nepřišli, byla jsem i na ct dutin, takže nepředpokládám, že by mi tam něco „rostlo“, ale co to je netuším. Alergii podle krve nemám na nic, tak už nevím, hlavně nevím co si mám pořídit, nebo jestli nevíte nějakou babskou radu. Děkuji

Ahoj, vím že to je už nějaký ten pátek ale docela by mě zajímalo jak to dopadlo,
Mám to podobné
Ale bolí mě i hlava, na temeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
28.4.21 10:31

@..hElEnA.E však odpověď už dávno psala, měla to z nadužívání nosních kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.21 10:40

@stinga jee tak to se omlouvám, nečetla jsem celou diskuzi, ale i tak nevíte o co může jít v mém případě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
28.4.21 10:54

@..hElEnA.E no nejsem odborník, ale spousta lidí měla ucpané dutiny při covidu, také by to mohl být polyp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
19.7.22 19:21

Bolest nosu

Dobry den, v rijnu kdyz jsem se nakazila covidem me zacal bolet nos, je to tlakova bolest hlavne u korene nosu. Ztratila jsem cich a chut, bolest po covidu odeznela a cich a chut se vratily nicmene naprosto jinak nez pred covidem. Posledni dobou se vraci i ta bolest nosu, cich mam stale pozmenen. Muze to byt jeste pozustatek po tom covidu? Nesetkal se s tim nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí