Tlaky na čípek v těhu

7213
16.4.11 06:02

tlaky na cipek v tehu

holky,jsem tu zas,prominte,ale jdu se poradit,treba nektera vysvetli,pomuze :kytka: ,ale je to me prvni tehu,tak pocity a problemy jsou nove,nezname…

jsem ve 21tt,placentu mam vepredu dole,k hranici DS,mam klidovy rezim,ale vcera se mi stalo,ze jak jsem se zvedla,ze jsem mela pocit,jakobych na cipku mela balvan,hrozny tlak,bolelo to,ze jsem nemohla skoro chodit,pocit jakoby me nekdo i kopl zespod do pipky :oops: nevim jak to presne popsat,omlouvam se..nicemene jsem pomalicku to nejak rozhybala,trvalo to tak 10minut,od te doby jsem dole jakoby podrazdena…odpoledne jsem zacala mirne spinit

myslite ze ty tlaky mohl zpusobit prcek a nebo ta placenta?mam sbalenou tasku a uvidim co ted rano,kdyztak pojedu do nemocnice :-?

moc diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
finduska
16.4.11 06:24

ahojky, to jsem mela take,vzdycky pocit jako by se chtel uz vyvalit ven,nakonec jsem to doktorce rekla ve 29tt a verdikt byl jasny-zkracene hrdlo.
Mozna tte jen strasim a nic to neni,ale ja bych si radeji preventivne zasla na kontrolu,kdyby nahodou byl o malicko zkraceny-daji ti tabletky.kdyby ne-budes mit aspon jistotu.

• Citovat
  • Upravit
finduska
16.4.11 06:24

ahojky, to jsem mela take,vzdycky pocit jako by se chtel uz vyvalit ven,nakonec jsem to doktorce rekla ve 29tt a verdikt byl jasny-zkracene hrdlo.
Mozna tte jen strasim a nic to neni,ale ja bych si radeji preventivne zasla na kontrolu,kdyby nahodou byl o malicko zkraceny-daji ti tabletky.kdyby ne-budes mit aspon jistotu.

• Citovat
  • Upravit
7213
16.4.11 06:26

ty jo,dekuji za prispevek,ja jsem byla tak pred 10dny u mudra a nalez v poradku co se tyce cipku,ale dlouha doba,uznavam…a co je to za prasek,to je jako na zavadeni jednorazove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.4.11 06:36

nee magnesko-bere ho v tehu kazda druha a bere se vetsinou az do 35tt.ja ho mam dokonce do 36tt.
Rikam,mozna te zbytecne plasim,ale jak rikam,ja byla na ko 24tt a pak az 29tt-asi mezi tim jsem tohle zacala mit a vysledek-6tt v nemocnici,takze za mne-zasla bych si preventivne nekam, mne do ted stve,ze jsem nesla hned,mohlo se to chytit a nemusela jsem do spitalu:-Di kdyz ne ze by se mi tu nelibilo:-D

• Citovat
  • Upravit
finduska
16.4.11 06:36

nee magnesko-bere ho v tehu kazda druha a bere se vetsinou az do 35tt.ja ho mam dokonce do 36tt.
Rikam,mozna te zbytecne plasim,ale jak rikam,ja byla na ko 24tt a pak az 29tt-asi mezi tim jsem tohle zacala mit a vysledek-6tt v nemocnici,takze za mne-zasla bych si preventivne nekam, mne do ted stve,ze jsem nesla hned,mohlo se to chytit a nemusela jsem do spitalu:-Di kdyz ne ze by se mi tu nelibilo:-D

• Citovat
  • Upravit
7213
16.4.11 06:42

ja magnesko beru tak od 13tydne,6tbl denne,mela jsem hrozny krece v koncetinach,takze ted jsou moji kamosi uz nejakou dobu ascorutin a horcik :-)

a ascorutin na obcasne spineni…jako ted citim dole podrazdeni a porad mirne spinim,tak uvidim jak se zbudi muj pritel a domluvime se,jestli pojedem do spitalu a nebo pozdeji…jinak krasne jmeno chlapecka,mame stejne :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.4.11 06:51

ja jsem si rikala jestli Matej nebo to same.My meli puvodne Mateje a paak jsme to zmenili takhle.Ono je ted hodne oblibene:-)tak doufam,ze jich nebude ve tride 20:-D

• Citovat
  • Upravit
finduska
16.4.11 06:51

ja jsem si rikala jestli Matej nebo to same.My meli puvodne Mateje a paak jsme to zmenili takhle.Ono je ted hodne oblibene:-)tak doufam,ze jich nebude ve tride 20:-D

• Citovat
  • Upravit
7213
16.4.11 06:53
:-D :palec: :palec: :palec:

a pripadne u toho zkracujici se ho cipku se i spini?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.4.11 07:10

nevim proc se mi zdvojuji prispevky:-(
Jinak ja nikdy nespinila,to nevim co to muze byt.

• Citovat
  • Upravit
7213
16.4.11 07:23

aha,v pohode,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.4.11 09:03

špiníš asi proto, že je nízko ta placenta :think:
já měla taky tlaky, taky mám zkrácené hrdlo, ležím už 6týdnů a budu ležet do ukončeného 34.tt :cert: no to už snad zvládnu, ale venku hezky a tak mě je už psychicky ouvej,ale ležím doma
nech si změřit čípek ultrazvukem, jen pohmatem to u mě taky nepoznal a pak udělal ultrazvuk a padla mu huba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.4.11 17:19

tak jsem byla,samozrejme vse udelala placenta,cipek jsem mela funkcni delku 2.8cm,hrdlo uzavrene,tak me napichlai injekcema a odpocivat,tak ty se drz taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.4.11 19:41

hlavne,ze je to v poradku:-)ale opravdu dodrzuj klidovy rezim.
Ja kdyz nastoupila sem do nemocnice mela jsem cipek uz 16mm:-(no v pondeli mi po 6tydnech pusti domu a mam ho furt 16mm:Dale celych 6tydnu lezim jako pribita:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky