Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
potrebuju poradit. Na trhu jsou ke koupi jogurty s postavickami ze serialu Tlapkova patrola. Dnes jsem obesla vsechny obchody v okoli, dokonce jsem se ptala prodavacek a nikde nic. Jogurty maji tvar vajicka a daji se rozdelat na dve casti. V jedne casti je jogurt, v druhe postavicka. Videla jsem je u jine maminky, ale nenapadlo me se zeptat, kde je koupila, predpokladala jsem, ze budou vsude. Bohuzel jsem se mylila.
Netusite prosim v kterem retezci se daji koupit? Doufam, ze tu bude nekdo, kdo na ne nekde narazil, popr. ma o teto akci nejake informace.
Dekuji
Zuzka
Mívali je v Coppu, teď teda nevím. Ale hackuji se protože u nás taky pořád letí.
My je kupovali v Německu. pak myslim jeden čas u nás v Bille a Globusu.mame cely pytlik a nikdo si s nima už nehraje. jogurt to není, spis takový pudink na styl monte.
U nás Je měli taky ještě nedávno v Normě (Praha 4), ale teď mají zase jen s postavičkami Škoulů.
@fauve naši tlapky miluji, klidně odkpupim
, pokud u vás leží ladem
Kupovali jsme loni v Německu, ale není to jogurt, ale nějaký dezert, něco jako puding. Našim dětem tyhle věci nechutnají, takže jen kvůli figurkám už jsme příště nekoupili.
Ahoj maminky,
dekuji za odpovedi. Prosla jsem co slo, ale bohuzel nikde je nemaji. Pry uz budou jen Tucnaci z Madagaskaru a o ty doma zajem neni.
Jeste jednou dekuji.
Zuzka
Dobrý den sháním klidně vyměním za něco jiného postavičku z pudinku paw patrol mocného Marhalla nikde jsme na něj zatím nenarazili a dcera ho hrozně chce a miluje ho prosím prosím o dobré zprávy
![]()
Nemate prosim nekdo na prodej Sky? Tu ve verzimocnych tlapek? Ale i jinou. Zaplatim. Nebo mame jine tlapky i na vymenu. Jen ne tu ruzovou Sky.