Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malá má od narození tmavé chloupky na čele, pod nosem a hlavně na uších. Je sice celkově tmavší, protože tatínek je afričan, ale ty chloupky jsou hodně viditelné a bojím se, aby se jí děti nesmály až bude větší.. Je ještě šance, že jí ty chloupky vypadají? Má tři měsíce, vzadu na hlavičce už má solidní pleš, ale chloupky na uších nemizí ![]()
Ahoj, neboj se, dcera byla jak opička, hlavně tmavé chlupy na zádíčkách, to nejhorší zmizelo, ale malinko ještě na zádech má, ale mnohem světlejších, jsou jí dva roky ![]()
Neboj, vypadají, kluci, hlavně teda druhorozený, měli na uších štětičky jak veverky
A už mají ouška hladká, nejmladší je ještě „chlupatej“, ale taky už to pomalu mizí
Jé já když jsem byla mimi tak jsem byla jak opička
a teď normálka, malá má taky na zádičkách tmavší chloupky, ale myslím, že to zmizí ![]()
Opravdu? tak to jo, jsem ráda, že se nebude muset holit už od školky ![]()
@syselinka taky myslim, ze ji to jeste vypada…jinak mas moc krasnou holcicku ![]()
Dcera měla po narození chlupatá ouška, záda i stehna a všechno to vypadalo (včetně vlasů
), neboj ![]()
druhá dcera má taky chlupatá ouška i záda
a já jsem prý po narození byla jak opička a taky to vypadalo ![]()
No nevím.
Náš malej se se narodil chlupatý hodně a dodneška chlupatý je. Z uší mu to teda dost vypadalo a prořídlo, to je jasné, to těm mimčům vypadá, ale třeba čelo má celé chlupaté už od narození a to mu zatím rozhodně nemizí.
Taky je spíš tmavší - hnědé vlasy, hnědé oči, husté hnědé obočí.