Tmavé otlaky na kolenou

7461
12.5.09 10:57

Tmave otlaky na kolenach

Prosim o radu. Jde jen o estetickou zalezitost, ale stve me to, zvlaste ted v lete. Mam na kolenach nepekne tmave otlaky, k sukni nebo kratasum teda nic moc. Nemate nekdo tip, jak se toho zbavit? Promazavani moc nefunguje, potrebovala bych to nejak spis zesvetlit. Citron nefunguje. :wink:
Diky za vase rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
12.5.09 11:48

Jo! Mam to taky a zaclo to, kdyz jsem s malym zacala lezt po kolenou po koberci. :roll: Prej snad pomaha citron (sem to cetla na lokty - ve vymackanem citronu „tocit“ loket) ale na koleno nevim. :nevim: A ted ctu, ze ti nefunguje. :roll: Tak sem s radama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.5.09 13:43

Ahoj, moc zajimava diskuse, hlasim se mezi „postizene“ :wink: Sice to moc neresim, ale hezky to fakt nevypada. Tak jsem zvedava, kdo poradi neco zaruceneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.5.09 14:13

Zaručenné jsou dlouhé kalhoty :lol:

Jako akutní řešení i jako prevence. Je to miniaturní špína, kombinovaná s miniaturním poraněním pokožky a do toho ještě ta rozdrbaná kolena hrubnou kůží na ochranu před lezením a námahou po koberci… Taky jsme to měli, zmizlo to vždycky během zimy, když se mladej vysvlíkl z kraťasů. Promazávání, drbání a citron nepomůže… :lol:

Ale dobrý je, že s věkem a menším množství prolezlých kilometrů, je to lepší…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
12.5.09 14:23

No ja uz ted moc po tom koberci nelezu, pres zimu to bohuzel nezmizelo. :lol: No mozna jeste zkusim nejaky peeling nebo neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
12.5.09 18:05

Hlásím se do klubu. :lol: Po kolenou nelezu, pravidelně se myju, kraťasy nenosím, v zimě to nevymizelo a věkem se to nelepší. :lol: :lol: :lol: Zkoušela jsem to mazat vším možným i tím citronem a bez efektu. A mám postižené jen jedno koleno kotník (každý kus na jedné noze). Byla jsem i u kožařky. Řekla, že je to suchá kůže, která pigmetuje. Dala mi na to nějakou mast, která hezky promazala a slouplo se to. Trochu to pomohlo, ale ne úplně a navíc mě to mazání po čase přestalo bavit. :? Takže jsem kde jsem byla. Budu ráda za každý tip. Nejradši bych na to vzala brusku. :lol: :lol: :lol:
Jestli to není dědičné. Máma to má totiž taky. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
12.5.09 19:47

Já to mívám jen v těhu, takže nevím, jetsli je to zažraná špína, nebo zvýšená pigmentace… Mě teda nepomáhalo nic, ale „naštěstí“ nemám nohy na krátký věci, takže i v létě nosím kalhoty pod kolena, tak je to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.5.09 19:59

A nějakej bělicí krém jste nezkoušely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
13.5.09 10:24

NO, divala jsem se po nich na netu a jsou dost drahe, zase nechci kupovat neco, co nepomuze. Tak prave slidim, jetsli je nekdo nezkusil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
14.5.09 09:12

Sháním něco na vybělení skvrn na obličeji. Pátrala jsem na netu a doporučovali toto: White objective od Biodermy, americkej krém Porcelana - u nás se neprodává, Fluid Energique C od Le Chaton, White action od Syncare.cz, Unitone a Correcting Concentrate od Payot (doufám, že jsem ty názvy moc nepopletla). Nakonec jsem si koupila jeden od La Roch Posay - ještě jsem nezkoušela a Depigment od Mirralux - a něco to dělá, ale žádnej zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky Piky
27.6.10 08:48

Taky otlaky

Mám hnědé otlaky na kolenou po těhotenství, s věkem je to snad horší než lepší. Co s tím? Přišel někdo na něco?

• Citovat
  • Upravit
2
12.5.12 18:45

další do klubu......

Dobrý den,našel prosím někdo řešení na olaky na kolenách.
Děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LULERO
15.5.12 08:50

Ahoj a dobrý den také se hlásím do klubu. otlaky se mi začaly dělat po těhotenství a holkam jsou uz 2 a stále mam kolena jak kdyz mam na každém modřinu a k sukni to fakt neladi nějaké nove nápady či zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
2
16.5.12 07:55

Dnes si jdu kopit do lékárny Eucerin - Krém na tvár a telo - 5 % Urea…pokud ho seženu,nebo mi doporučí něco jiné písnu výsledky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.12 22:32

Ahoj, já na otlaky netrpím, ale tchýně ano. Dlouho se s tím trápila a pak vyzkoušela Vlákninu od Miss Cosmetic a to ji pomohlo. Občas si to koupí a využívá a je to ok. Dělaly se jí i jakési červené fleky ve vlasové linii a to ji taky ustoupilo. Zajímavé jak střeva ovlivňují kůži. Kdybych neviděla tak nevěřím:-) Ale nevím, jestli myslíte ty stejné otlaky… tak snad jsem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí