Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Baby tak je tohle normálny?Ja už skoro 3 týdni chodim pořád na velkou a to asi tak 5 krát za den..Nikdy to u mně nebilo zvykem.A posledných pár dni mně také boli moc pipina..Jako kdyby sem citila hlavičku malýho jak se tlači ven.Mudr mi řikala, že hlavička je už skoro u v chodu,tak to asi může byt ono..Také pár dni pocituji takové silne bolseti pod břišku.Nejsou to pravidelny i když někdy pravidelny pocituji,ale pak to nějak přespím a ráno je už dobře..Tak asi posličci
Přitělovi jsem řikala, ať mi pomůže vyvolat malýho ,ale odmita.Pri má strach.A to upřimně holky sou to už 3 měsice co sem s přitělem nemněla vůbec sex.Mně to vůbec nechybí,tak to tet neřešim.A přitělovy to taky zrovna asi nechybi..
Začinam 38tt..A ja už do termínu nevydžím.A to mám až za dlouho 4.8 nebo 2.8.jsem ze všeho unavená..Jěšte dcérka mi dáva moc zabrat pořád jenom uklizim a uklizim,mám totiž ráda pořádek.Jsem celá otekla přibrala jsem za celý těhu 20kg,chodim jak medvěd no prostě už nevím co dělat abych už porodila.Ja vím holky,že je jěšte čas,ale ja už se na malýho tak strašně moc tešim, že se stoho už rovnou jdu zbláznit jak pořád si řikam ať už porodím..
Přitěl je také nedočkavej.Je to jeho první díte.Ale přijde mi, že je klidnejši víc než já..Zítra jedu už po druhe na poradnu na monitor a asi vím jak to dopadně.Opět bez nálezu.
Ach jo tym našim miminkam se vůbec nechce ven..Když pořád tady čtu jak skoro každa těhulka přenáši a pak musi na vyvolany porod.Holky všem přeji ať už to máte za sebou..Vím, že každa těhulka se moc na svýho potomka neskutečně těši
To čekáni je hrozny ..že jo? ![]()
Jak já tu rozumim, ale taky ti závidim, mě ještě čekají dva měsíce.
Záda, kyčle, třísla mě bolí, taky lítám za starším. Si snad začnu střihat metr jak na vojně, strašně se to vleče.
Ahoj nemáš co zavidet..:-( No ja kdybych čekala,jěšte dva měsice, tak se rovnou picnu..Ale neboj snát Ti to uteče..No co Ti zbýva jenom čekat a čekat.. ![]()
bubulina píše:
Jak já tu rozumim, ale taky ti závidim, mě ještě čekají dva měsíce.Záda, kyčle, třísla mě bolí, taky lítám za starším. Si snad začnu střihat metr jak na vojně, strašně se to vleče.
Ahoj, mě taky čekají ještě dva měsíce a s tím metrem mě to ráno napadlo taky. Asi všem těhotným „šibe“ stejně
Jinak zakladatelko, taky ti závidím, že to máš za pár. Já se ještě pořádně netěším, ale jsem spíš zvědavá jak to všechno zvládnu (je to moje první dítě). Věci na mrně jsem ještě nenakupovala, pač se mi v těch vedrech nechtělo. Ale už mám celý seznam věcí a dokonce vím, kde je koupím, ale nechce se mi. Nějak začínám být nervní abych to všechno stihla.
Držím ti palce at se brzo „rozdvojíš“ ![]()
Ahoj, chápu tě.. Taky už jsem natěšená jak blázen
ale já jdu zítra na vyvolání, 8dní přenáším. 38tt? Dej mrňouskovi ještě trochu času.. ![]()
Jinak přeju krásnej zbytek těhotenství, bezproblémový porod a zdravý miminko
![]()
Ahojda za pár?mně to přijde jako kdyby za rok..Čekaš prvni mimi a Ty se netešíš? no asi se bojiš co a jak když to jěšte neznáš..A také do toho ty hormony,ale neboj když drobečka budeš mít u sebe, tak budeš celá bez sebe.
My už pro naši lásku mame vše nachystany.Vše zbalený.Tak už jenom čekáme,ale asi čekat budeme jěšte pěkně dlouho..
Mněla bys si si už pomalu vše nachystat i když máš termin za dva měsice..Neviš nikdy kdy to může přit.Zrovna mám opět stahy..Tak už ať mi zůstanu a sou pravidelný
a a Tobě moc přeji ať Ti těhu utika a ať máš rychli a moc krásnej porod ať máš na co spominat ![]()
Zdravim Tě také..No tééééda..Bože jak ja Ti,ale závidim.Chtěla bych být na tvým míste tet.Ale nejde to..
Tak třeba zítra budeš mit svího drobečka už u sebe a moc Ti to přeji…Ať Tě dlouho netrápi.:-)Tak hodně štestí a drž se..:-)
Evča29 píše:
Ahojda za pár?mně to přijde jako kdyby za rok..Čekaš prvni mimi a Ty se netešíš? no asi se bojiš co a jak když to jěšte neznáš..A také do toho ty hormony,ale neboj když drobečka budeš mít u sebe, tak budeš celá bez sebe.My už pro naši lásku mame vše nachystany.Vše zbalený.Tak už jenom čekáme,ale asi čekat budeme jěšte pěkně dlouho..
Mněla bys si si už pomalu vše nachystat i když máš termin za dva měsice..Neviš nikdy kdy to může přit.Zrovna mám opět stahy..Tak už ať mi zůstanu a sou pravidelný
a a Tobě moc přeji ať Ti těhu utika a ať máš rychli a moc krásnej porod ať máš na co spominat
Ještě mě nechytnul „mateřský pud“
.
prosim tě 38 tt to máš ještě času - jen malýmu ten komfort ještě chvíli dopřej ![]()
Ahoj, jsem také na začátku 38tt a beru to jinak, mooc si to s manželem užíváme. Jasně, že se na prcka děsně těšíme, ale víme, že příjde, až bude chtít. Takže chodíme na večeře, na procházky, do kina, do ZOO, večer dlouho sedíme na zahradě a povídáme si, navštěvujeme kamarády, na které potom nebude čas, plánujeme zvelebování našeho domečku - a je mi za celých 9 měsíců nějlépe:-) Každý den manža příjde s nápadem, co bychom ještě měli stihnout, to naplánujeme, já se na to těším a ubíhá to pak pěkně rychle:-)
já jsem 36tt a taky už čekám…ikdyž mám ještě 4 týdny
jsem taky unavená a jak slon, ikdyž mám jen 12 kg navrch..i tak, na to moje tělo není připraveno..
ještě jsem měla velké zdrav.problémy, inval.důchod se zády, takže fakt trpím…ale přetrpím
nejhorší je někam jít něco zařídit, doktor atd. nebo obchod–
a ty vedra,to mě zabíjí!! ![]()
ale co naděláme, musíme to přežít a čekat, uteče to už jako voda!!!!
![]()
vždyt si vzpomínám, že jsem se dívala , že jsem v 5.týdnu a uteklo to tak děsně rychle!!
jinak taky s přítelem hrajeme různý super hry co máme doma, pak už nebude čas…a u toho vždy tak něják zapomenu a vžiju se do hry a soupeříme o moc
![]()
e to lepší než televize večer a fakt člověk na chvíli „celej“ vypne ![]()
doporučuju jako odreagování, včera sme frčeli 4 hodiny v kuse
![]()
D ![]()
misoule - přesně tak, já si to taky užívala v obou těhotenstvích - to až pár posledních dní sem si říkala, že už by mohl vykouknout na svět ![]()
Evča29 píše:
Baby tak je tohle normálny?Ja už skoro 3 týdni chodim pořád na velkou a to asi tak 5 krát za den..Nikdy to u mně nebilo zvykem.A posledných pár dni mně také boli moc pipina..Jako kdyby sem citila hlavičku malýho jak se tlači ven.Mudr mi řikala, že hlavička je už skoro u v chodu,tak to asi může byt ono..Také pár dni pocituji takové silne bolseti pod břišku.Nejsou to pravidelny i když někdy pravidelny pocituji,ale pak to nějak přespím a ráno je už dobře..Tak asi posličciPřitělovi jsem řikala, ať mi pomůže vyvolat malýho ,ale odmita.Pri má strach.A to upřimně holky sou to už 3 měsice co sem s přitělem nemněla vůbec sex.Mně to vůbec nechybí,tak to tet neřešim.A přitělovy to taky zrovna asi nechybi..
Začinam 38tt..A ja už do termínu nevydžím.A to mám až za dlouho 4.8 nebo 2.8.jsem ze všeho unavená..Jěšte dcérka mi dáva moc zabrat pořád jenom uklizim a uklizim,mám totiž ráda pořádek.Jsem celá otekla přibrala jsem za celý těhu 20kg,chodim jak medvěd no prostě už nevím co dělat abych už porodila.Ja vím holky,že je jěšte čas,ale ja už se na malýho tak strašně moc tešim, že se stoho už rovnou jdu zbláznit jak pořád si řikam ať už porodím..
Přitěl je také nedočkavej.Je to jeho první díte.Ale přijde mi, že je klidnejši víc než já..Zítra jedu už po druhe na poradnu na monitor a asi vím jak to dopadně.Opět bez nálezu.
Ach jo tym našim miminkam se vůbec nechce ven..Když pořád tady čtu jak skoro každa těhulka přenáši a pak musi na vyvolany porod.Holky všem přeji ať už to máte za sebou..Vím, že každa těhulka se moc na svýho potomka neskutečně těši
To čekáni je hrozny ..že jo?
Tak já Ti teda nezávidím
Jsem 35. týden a mám toho už teď plné kecky… ![]()