Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak stále nemůžu uvěřit, jak tohle mohl někdo udělat - V Širokém Dole na Svitavsku se našly čtyři zavražděné děti
Podle zpráv to prý asi udělala matka dětí v laktační psychóze, ale jsou to zatím jen dohady.
To je děs, ale nikdo neví, co se stalo. Je mi té paní líto, jestli zabila v laktační psychóze své děti, není pro ni větší trest
Ten její druh - co dělal, že nepoznal, že není v pohodě?
![]()
Nechápu, 4 děti, nejmladší z července.. Laktační psychóza? Důvodem zabít všechny svoje děti? ![]()
Je mi těch dětí líto…
![]()
Jsem o tom temer presvedcena, proto ji neodsuzuji, je mi silene lito deti, ktere pred smrti zazily peklo v podobe milovane osoby, ktera jim byla nejblizsi, a ktera se promenila ve zrudu a ublizila jim, ten pocit strachu z vlastni matky musel byt hroznejsi nez fyzicka bolest… a te matky je mi silene lito proto, ze prezila, a bude muset travit zbytek zivota s vedomim, ze zabila sve milovane deti. Jsem presvedcena, ze je milovala stjene jako kazda jina mama, bohuzel ale jeji mysl byla zastrena psychozou, az se z toho probere, preju ji, aby ji bylo dovoleno dobrovolne umrit, protoze jeji zivot jinak bude trvale peklo.
Bohuzel se tohle stava, vic, nez si myslime, pred mesicem jsem porodila sve treti dite, a vim, jak je to narocne, a desim se, aby se mi neco podobneho nestalo, protoze se to skutecne muze stat kterekoliv milujici matce.
Holky, mluvte o svych problemech, najdete si kazdy den chvilicku pro sebe, neneste vsechny starosti jen na svych ramenech, zapojte sve partnery, a pri sebemensich myslenkach podobnych psychoze vyhledejte pomoc. A hlavne, informujte okoli o laktacn psychoze a priznacich, aby vam kdyztak mohli pomoct!!!!!
![]()
Mám na to stejný názor.. Odsuzujeme to ale stat se to muze opravdu komukoliv.
Je to hrozny.
Je mi to hrozně líto. Když jsem to četla, takjsem si říkala, ježiši, chudák máma, trápila se a nikdo, nikdo, NIKDO nepoznal, že má problém a že jí musí pomoct, jinak se stane průser … sakra, ale tak velikej průser ???
Co ostatní děti? Jak byli staré? Mohli si všimnout toho, že máma není „v pohodě“ ![]()
Monny89 píše:
Nechápu, 4 děti, nejmladší z července.. Laktační psychóza? Důvodem zabít všechny svoje děti?
Je mi těch dětí líto…![]()
Zazila jsi nekdy laktacni psychozu?? Asi tezko.. ja taky ne.. Ale vím co to je a co to muže zpusobit..
nevim co je laktacni psychoza a doufam ze to ani nepoznamim.....
chuak drobeckove
![]()
ale jestli byla matka mimo ,mozna me odsoudite …
tak mela zabit jen sebe ne ty mrnata
![]()
1simona1 píše:
nevim co je laktacni psychoza a doufam ze to ani nepoznamim.....
chuak drobeckove![]()
ale jestli byla matka mimo ,mozna me odsoudite …
tak mela zabit jen sebe ne ty mrnata![]()
![]()
![]()
No jenže když máš psychózu, tak ti to vůbec nemyslí racionálně - bych řekla, ono i zabít sebe, když mám děti je dost velká pitomost. Je fakt, že to může potkat každou z nás a z toho je mi dost zle.
sikinka16 píše:Monny89 píše:Zazila jsi nekdy laktacni psychozu?? Asi tezko.. ja taky ne.. Ale vím co to je a co to muže zpusobit..
Nechápu, 4 děti, nejmladší z července.. Laktační psychóza? Důvodem zabít všechny svoje děti?
Je mi těch dětí líto…![]()
Nevím co to přesně je, ale když jsem postupně ztrácela mlíko, byla jsem z toho dost v prdeli, ale že bych kvůli tomu měla myšlenky na vraždu… ![]()
Je mi to líto, je mi líto i tý mámy svým způsobem no ![]()