Problémy se sestřenicí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.11 16:00

Problémy se sestřenicí

Ahoj, píšu anonymně, kdyby náhodou.. Celý život mám problémy se svou sestřenicí, vždy má potřebu se do mě navážet.. Na škole jsem byla premiant, měla vyznamenání- ona ne.. Pak jsem nastoupila na SŠ- ona na učňák, na kterej se po 2 měsících vyprdla..Já si dodělala vejšku, mám hezkou práci, skvělého přítele..(klepu na zuby) ( není to vytahování)..Ta holka si prošla drogama, pak přestala, dnes má také přítele, lae pokaždé když se vidíme, tak mi chce nějakým způsobem ublížit..Posmívá semi, ztrapňuje mě..Nejvíc, když jsou kolem nás ještě naši kamarádi..Ona tráví víkendy tím, že je celé propaří a já jedu radši s přítelem do kina nebo jdem na večeři nebo ke známým .. A třeba když řeknu, že jdem v pátek do kina, tak ona na mě, jéžiši do kina jo?? Mladý lidi jdou o víkendu večer do kina, tohle nikdy nepochopím..Nemyslete si, že si to nechám líbit, ale už mi docházejí síly i na to, pořád jí něco vysvětlovat.. Poradíte mi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
2.9.11 16:05

ahoj no popravdě nechápu proč se s ní vůbec stýkáš, když je to taková kačena :nevim: vyhýbej se jí, kašli na ní a nic si z toho nedělej, když jí tenhle způsob života vyhovuje, ať si tak žije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.9.11 16:05

Jednoduše - závidí ti.
Pokud se s ní nechceš přestat stýkat, tak reaguj stejně jako ona. Např. ty jdeš zase pařit? Ježiš! Nebo kdyby zas tak rýpala, tak bych se jí s úsměvem zeptala - závidíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
2.9.11 16:11

normálně jí na to řekni - a to je právě ten rozdíl mezi náma, já jdu do kina a ty ne a šlus, neřeš to. Je tam evidentní rozdíl v IQ a rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.9.11 16:12

Nerozumím. 8-o Kdyby to bylo obráceně, že ta schopnější, úspěšnější a šťastnější se posmívá looserovi, tak bych to pochopila, ale takto? Jéééžiš já bych jí to dala tak sežrat! Něco v tom smyslu, že tomu nějaká smažka co zná jen pařby prostě nemůže rozumět… :mrgreen: A nestýkala bych se s ní. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 16:13

Nechci se s ní moc stýkat, jenže ona mě pořád někam tahá, tak jsem občas šla no.. Když s ní nejdu, tak mě pak před známýmá pomlouvá..Možná je to banalita, já vím, jenže mě to mrzí..

• Citovat
  • Upravit
20840
2.9.11 16:14

Ona je prostě akorát nešťastná a neví, co má dělat, proto kolem sebe kope… Jako jo, je to určitě nepříjemné, vysává to, ale ona má problém, ne ty.
Buď se s ní nestýkej, nebo se nad to povznes - když se do ní začneš navážet, jen to situaci zhorší. nekaž si karmu a usmívej se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 16:19

Pořád jen na jaký byla párty a jak to bylo dokonalý..Jak jí tam chlapi balili a že si chce koupit nové luxus auto..A kolik má peněz..(dělá na benzíně)..A tam pojede, tam pojede… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
489
2.9.11 16:21

A proč jí pořád něco vyvětluješ? Však ji nechej, ať si mlátí hubou a koukej se třeba do koruny stromu nebo na mravence na zemi :-D Trapná bude o to víc, když ji budeš ignorovat, její výpady nekomentovat a nereagovat :wink: Maximálně bych se na ni po jejích kecech mlčky shovívavě usmála a vrátila se k tomu mravenci na zemi :mrgreen: . Tím si myslím, že jí vyrazíš zbraň z ruky, nebude mít reakci a pravděpodobně se na to vyprdne. A vaši přátelé, pokud to nejsou podobná paka, si o ní udělají obrázek sami ne?

Anonymní píše:
Ahoj, píšu anonymně, kdyby náhodou.. Celý život mám problémy se svou sestřenicí, vždy má potřebu se do mě navážet.. Na škole jsem byla premiant, měla vyznamenání- ona ne.. Pak jsem nastoupila na SŠ- ona na učňák, na kterej se po 2 měsících vyprdla..Já si dodělala vejšku, mám hezkou práci, skvělého přítele..(klepu na zuby) ( není to vytahování)..Ta holka si prošla drogama, pak přestala, dnes má také přítele, lae pokaždé když se vidíme, tak mi chce nějakým způsobem ublížit..Posmívá semi, ztrapňuje mě..Nejvíc, když jsou kolem nás ještě naši kamarádi..Ona tráví víkendy tím, že je celé propaří a já jedu radši s přítelem do kina nebo jdem na večeři nebo ke známým .. A třeba když řeknu, že jdem v pátek do kina, tak ona na mě, jéžiši do kina jo?? Mladý lidi jdou o víkendu večer do kina, tohle nikdy nepochopím..Nemyslete si, že si to nechám líbit, ale už mi docházejí síly i na to, pořád jí něco vysvětlovat.. Poradíte mi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 16:25

To byste ji museli vidět, ono se to nedá ani pořádně napsat..Ale třeba jsme šli na véču a já jsem se bavila s číšníkem a ona zas se mi za něco vysmála i před ním..To je takovej fofr, že se na nic nezmůžu..

• Citovat
  • Upravit
489
2.9.11 16:34

No opravdu by mi nemohl nikdo vyčítat, že se nestýkám s osobou, která se ke mně takto chová, i kdyby to byla snad vlastní sestra.

„Promiň, nikam s Tebou už nepůjdu, neustále mne shazuješ a ztrapňuješ, necítím se ve Tvé společnosti dobře a nevidím důvod, proč v ní setrvávat - nejsem masochistka a nemusím si to nechat líbit. A nezapomeň mi zas mezi známými umýt prdel. Šoust chroust.“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.11 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.9.11 16:34

Jako opravdu jediný řešení je asi se s ní halt nestýkat, nebo nikam nechodit. A jestli jejím pomluvám tví kamarádi věří… Tak to asi nebudou kamarádi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 16:47

Jo a to ještě když jsem řekla, že místo paření jdem do kina..Tak začla, že chodíme na pohádky … :cert:

• Citovat
  • Upravit
17162
2.9.11 17:03
Anonymní píše:
Jo a to ještě když jsem řekla, že místo paření jdem do kina..Tak začla, že chodíme na pohádky … :cert:

Bych se jí zeptala… a ještě něco chytrého jsi nám chtěla říct???

KDysi jsem hodně řešila, kdo co o mě říká a co si myslí ti další. DNes neřeším, at si říká kdo chce co chce, ti kteří tě znají, si udělají úsudek sami.

A myslím, že i ten číšník si udělal o tvé sestřenici svůj obrázek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.9.11 17:03

Ví že si lepší a tak tě chce schazovat aby se dostala na tvojí uroveň.Řekla bych jí to jasně a stručně.Neboj se.Ona ví že ty máš navrch a jen zkouší kam muže posouvat hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová