Co vše nosíte v batohu/kabelce/tašce?

5077
1.9.11 12:36

Co vše nosíte v batohu/kabelce/tašce?

Ahoj holky,
na víkend jsem byli u tchánů a nepočítala jsem, že někam večer vyrazím. Poštěstilo se, ale neměla jsem žádnou taštičku, tak jsem vyrazila s velkým batohem, který tahám ven s dětmi. No a po pár pivech přišla řeč na to, co v něm vlastně mám. Začala jsem tahat jednu věc za druhou a kamarádky se nestíhali divit a strašně se mi smáli. Tak mě napadlo, co tam všechno taháte i vy ostatní?
Mám tam pleny, ubrousky, krém na zadek, krém na ruce, jelení lůj, nůž, lžičky, žvýkačky, kapesníky, náhradní dudlíky a držáky na dudlíky, musli tyčinky, box na sušenky, doklady, telefon, oblečení pro děti, pití, kafe pro mě, propisku, léky na žaludek, jednu dobu i dětskou desinfekci, repelent, opalovací krém a to je snad vše. jste na tom taky některá takhle?:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
1.9.11 12:43

Tak to já se přiznám, že mám v kabelce fakt binec. Občas to teda uklidím a žasnu, co tam všechno najdu. Třeba niť a jehlu, sáček cukru z kavárny, lístek do kina na film, který hráli před půl rokem, vyžvejkanou žvejkačku zabalenou v dokladu ze supermarketu a podobné perly :wink: . A to si o sobě myslím, že jsem zatížená na úklid…Co se týká kabelky, jsem čuně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.9.11 12:45

Binec, binec, binec. :zed: papírky, účtenky, tampón, kapesníky, kšiltovku od malé, vlhčené ubrousky, obaly, když nebyl po ruce odpadkový koš, lístky z pošty atd atd

• Citovat
  • Upravit
30628
1.9.11 12:45

Já nosím batoh a při vycházce s kočárem musí stačit taška na kočár. A mám tam peněženku, foťák, látkovou plínu, kdyby se malá někde moc zaprasila, náhradní oblečení pro dceru (včetně bot) z toho samého důvodu, papírové kapesníčky a nějaký úplatek, kdyby nechtěla Vikča spolupracovat. Jo, a pláštěnku, tu na kočár nikdy malá nevzala na milost. Taky taháme 1/2 - 1 vody a poslední dobou nezbytné 4 gumové hračky (dinosaury), ti s námi museli i na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
1.9.11 12:47

Batůžky a kabelky mám doma poskládané v šatně ale nosím je opravdu minimálně. Jinak kamkoliv jdu, potřebuju mít s sebou jen tři věci a ty mám po kapsách. Peněženku, mobil, klíče. Nic víc, žádný kravinky kolem nenosím :wink:

• Citovat
  • Upravit
1666

Bordel :mrgreen: Plínky, ubrousky, kapesníčky, opalovák, klíče, peněženku, zdr. průkazku, zapalovač, cigarety, krabičku s dobrotama, pití pro mě, pití pro Kubu, účtenky, jízdenky, vysypaný drobný, mobil, gumičky a spousta drobků :lol: a to nosim v tašce a samozřejmě naházený na hromadě-přihrádky mi nic neříkaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Začala jsem trochu pracovat a minulý týden jsem vyrazila na obchodní schůzku. (Zní to víc namyšleně než tomu bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Ale buď jak buď, ve chvíli, kdy jsem uvnitř kabelky lovila diář a propisku, bylo prostě dovnitř vidět. A obchodní partner si neodpustil připomínku, že je vidět, že jsem prostě výjimečně vyrazila bez dětí - no klasika. Včetně náhradní papírové plíny a autíček na zabavení! A pokud jdu plánovaně s dětma, třeba k doktorce, tak to už vůbec … to se mi tam skoro nevejde už ani ten diář!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.9.11 12:48

zrovna nedavno jsme se nasmály s kamarádkou, že dřív jsme v kabelce nosily lesk na rty a kondomy, a dneska taháme dudlíky, ponožky, plínky, piškoty a pod.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.9.11 12:51

No ta bezdětná kamarádka se mi hrozně smála a ta s dětmi jen chápavě kývala hlavou. Tašku na kočár nevedu a kočár je ve sklepě, tak musí vše do batohu a ten mám buď na zádech nebo pod kočárem. Batoh má 30l a fakt je kolikrát nacpaný k prasknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
1.9.11 12:56

já mám teda zavazadel x a věčně je přerovnávám a nosím věci podle toho kam jdu…když jen tak bez dítěte: Tak mám menší kabelku kde mám klíče, mobil, peněženku, papírový kapesníky, knížku, látkovou tašku.

když jdu s malou tak nevycházím bez: pití, 2× pleny, křupky nebo ovoce, předsnídávka, nějaké malé hračky, látkovová plena, lžičky, svetřík, případně další oblečení…

co většinou moc nevykydávám jsou různý lístky a taštičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.9.11 12:57

No dokud ještě měla Majda plínky, tak toho bylo až až :mrgreen: Naštěstí postupně to řídne, aktuálně beru jen pití a náhradní kalhotky kdyby něco. Když je předpoklad nudy (čekárna u doktora, dlouhá cesta), tak i nějakou hračku, knížku, případně něco na zub, lízátko…

Sama nosím mobil, peněženku, klíče, skládací tašku, žvýky, zrcátko (plus malovátka dle potřeby, do obchodu nic, na „rande“ skoro všechno :lol: ), kapesníčky.
Plus bordel, co se tam tak nasbírává, jednou za čas to všechno vysypu a zas na pár měsíců klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.9.11 12:58

Dítě mám malý, tak toho moc netahám. Plínu, ubrousky, kelímek s křupkama, pití, triko navíc. Zbytek peněženka, telefon, kapesníčky, lžička, něco na hubu, tašku na nákup. To je asi všecko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.9.11 13:00

Já tam mám vlhčené ubrousky, které nechávám doma, když jdu někam sama, peněženku, pozdro na doklady, zrcátko, malej kartáč na vlasy, pouzdro na tampony, desinfekční gel na ruce, papírové kapesníky, rtěnku, malou Niveu, propisku a sto let starou kartičku na MHD. :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.09.11 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.9.11 13:00

Kromě klasických věcí jako jsou plínky, kapesníky doklady, žvejky a další drobnosti, jsem si jednou nesla ven paličku na maso (jsem se divila, že mám kabelu tak těžkou) a podruhé kolečko na krájení brambor do salátu. Ondra mi to tam v nestřeženém okamžiku propašoval. Z venku běžně nosím listy, kamení a jednou i vajgl. Cizí! 8-o :roll:
To se pak doma nestačím divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
1.9.11 13:03

náhradní oblečení pro malou,většinou 2krát(když jdem třeba jen na chvíli tak jednou),to je ponožky,kalhotky a tepláky,když jdem do města tak ještě tričko a mikču kdyby se náhodou ušpinila,pak látkovou plínku,vlhžené ubrousky,flašku s pitím pro mě a druhou pro malou,peněženku,sváču,lžičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová