Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ka2ka no jí je stále něco že si až člověk říká že jí to snad baví běhat po doktorech.
@ka2ka to bych byla velmi ráda kdyby z toho vyrostla ale jí je 36 ![]()
@ka2ka tak to je super už se na to těším, někdy mi přijde že jí vždy je nejhůř, já třeba k dr. jdu když už opravdu jinak to nejde.
@ka2ka píše:teta ty motavice mela od stitny zlazy..ta to dela dost casto prave
@Andy27 tlak měřím několikrát denně takže tím by to být nemělo, spíš ty hormony ty mě zlobí několik letno uvidíme jestli si to nesedne budu muset naklusat k mudr protože tohle se nedá, ale je fakt že se mi jindy točí hlava když mě zlobí štítná a hormony
@Andy27 asi to bude od štítný taky se mi od ní točí hlava ale tohle je fakt etrém proto jsem přemýšlela jestli to nebude něco jiného
@ka2ka píše:
@Andy27 asi to bude od štítný taky se mi od ní točí hlava ale tohle je fakt etrém proto jsem přemýšlela jestli to nebude něco jiného
Ja mela kdysi velky motavice…nakonec to bylo od patere a i psychicky, jinak prave ze mi delaly testy i na tu stitnou zlazu..
A mně to dělá ucho, takže bych to ORL taky případně zkusila.
@ka2ka pokud to zas člověk potřebuje tak je to jejich práce a od toho tu je máme : aby pomáhali
když si vzpomenu když se mi točila hlava krom v těhu tak jednou se mi povedlo nechtěně si udělat z černého čaje opium, měla jsem chřipku tak jsem si vzala paralen a šla si udělat čaj, říkala jsem si že nejlepší bude černý sypaný s citronem tak jsem tam dala asi 3-4 lžičky a ještě jsem tam měla zbytek sypaného ovocného čaje, tak jak se mi točila hlava, špatně od žaludku a když jsem se podívala na kytku nad televizí a ona lítala tak takové stavy jsem nikdy neměla, spát jsem šla v sedě raději ![]()