Točení hlavy vyvolané pohybem prstů ruky

Anonymní
24.5.11 09:39

Točení hlavy vyvolané pohybem prstů ruky

Dobrý den,

stává se mi taková divná věc, která začala asi před třemi týdny. Zrovna jsem motala pravou rukou provázek a najednou jsem měla závrať. Od té doby se mi to stává pravidelně, jakmile hýbu prsty pravé ruky - např. solím špetkou, začne se mi točit hlava, ale jakoby jen na pravé straně, u pravého oka, když ho zavřu a koukám levým, nic se netočí. Nemáte to také někdo?

Nevím, jestli s tím mám někam jít nebo je to blbost.
Léčím se od února s depresí - kvůli tomu jsem byla nejprve u neurologa, EEG jsem měla normální, MR také. Doufám jen, že mi zase „nehrabe“, protože se cítím už mnohem lépe, úzkosti nemám a funguji vcelku normálně. Snažím se to neřešit, ale občas je to nepříjemné. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LENKACAR
24.5.11 10:25
Anonymní píše:
Dobrý den,

stává se mi taková divná věc, která začala asi před třemi týdny. Zrovna jsem motala pravou rukou provázek a najednou jsem měla závrať. Od té doby se mi to stává pravidelně, jakmile hýbu prsty pravé ruky - např. solím špetkou, začne se mi točit hlava, ale jakoby jen na pravé straně, u pravého oka, když ho zavřu a koukám levým, nic se netočí. Nemáte to také někdo?

Nevím, jestli s tím mám někam jít nebo je to blbost.
Léčím se od února s depresí - kvůli tomu jsem byla nejprve u neurologa, EEG jsem měla normální, MR také. Doufám jen, že mi zase „nehrabe“, protože se cítím už mnohem lépe, úzkosti nemám a funguji vcelku normálně. Snažím se to neřešit, ale občas je to nepříjemné. :roll:

tohle může být i od páteře :think:

• Citovat
  • Upravit
705
24.5.11 10:35

Ahoj Anonymní, může to být jen kinetóza, ale taky něco vážnějšího, ale nejsem odborník. Kdyžtak zkus napsat uživatelce Pudloslava, ona je neurolog nebo něco takového, možná by ti poradila, ale mylím že není každý den na emiminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
24.5.11 10:47

A není to od nějakých léků? Jestli jsi zrovna v té době nezačala užívat nějaké nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí