Citlivá prsa

Anonymní
23.5.11 22:50

Citlivá prsa

Ahoj holky :kytka:

Předesílám, že nejsem těhotná :mrgreen:

Už od započetí mého sexuálního života mám takový nepříjemný problém s prsy.
U prvního partnera to nebylo tak znát, ten se nemazlil, takže jsem si toho nevšímala..
Teď mám už pár let jiného muže a všimla jsem si (už na začátku vztahu), že je mi nepříjemné, když se dotýká mých prsou. Není to „v hlavě“, je mi to prostě fyzicky nepříjemné.. Není to žádný blok z dob minulých.. Při dotycích na kůži prsou to ještě jde, ale jakmile se přítel dotkne kůže prsního dvorce a bradavky je to pro mne hrozné. Nepříjemné, bolestivé.. Ne nijak extra, připomíná mi to spíše takovou bolest jako způsobuje tření (např. když si nevezmu podprsenku a prsa se třou o triko).. Je to hnusné a vždy se od přítele odtahuji.. Je mi z toho mizerně, protože nechci, aby se cítil, že ho odmítám.. :-( Nevím čím to je ..
Dotyky na bradavkách mne nevzrušují a mají přesně opačný účinek :cry: Přítel si sice zvykl se moc na těchto mísech nedotýkat, ale vím, že to má rád a jsem z toho smutná :-(
Další věc co mne na toto téma trápí je budoucí možnost/nemožnost kojení. Napadají mě takové myšlenky jako: „Když je mi to nepříjemné od přítele, který je jemný, co budu cítit, až jednou budu mít miminko a budu ho chtít nakojit?“ To je asi větší tlak, když miminko saje MM než jen dotyky od muže?? :cry:

Měla jste to něterá stejně? Co s tím? :-( Nebude toto pro mne v budoucnu problém právě při kojení? :roll: Lze s tím něco udělat - zvykat prsy na dotyky..? Četla jsem kdysi kdesi, že pokud žena ví o své citlivosti prsou, má si během těhotenství jemně třít dvorce kartáčkem - třeba na zuby - a prsa si zvyknou?… :nevim:
Přeji pěkný večer
Káča :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Olga Poláková
18.10.11 20:45

citlivá prsa

Na dotek mně bolí bradavky je mně 55let ale těhotná nejsem jsem v přechodu jsem už 5 let a nikdy jsem potíže neměla ale cvičím myslela jsem si že třeba mám ze cvičení ale nehorší se to ale jak se dotknu prsou tak to bolí děkuji Olga

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.11 20:55

tak mě se tohle stalo až po kojení…vždycky jsem měla strašně mazlení prsou ráda…pomalu mě to dokázalo uspokojit a po kojení přesně ty pocity co popisuješ. odeznělo to teď a nevím, jestli je to dalším těhotenstvím nebo to chtělo prostě čas. každopádně kojení se neboj…já teda kojila přes kloboučky a nic nepříjemnýho jsem nepociťovala. ale možná bych zkusila kontaktovat nějakou laktační poradkyni a zeptat se na to - třeba něco poradí? :nevim: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.11 09:22

Zakladatelko, mám kamarádku, která měla stejný problém. Rodit šla s přesvědčením, že kojit nebude, protože je jí prostě dotyk na prsa tak strašně nepříjemný, že to nedokáže překonat.
No a jak porodila a chovala si malého, ten se jí sám od sebe chytil bradavky a začal sát. Byla z toho tak v šoku, že ani neprotestovala. No a malý se nepustil až do dvou let :-) Nechala bych to na přírodě. A když to přece jen nepůjde, tak se přece nic zas tak strašného neděje ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex