Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pár kousků je určitě v pohodě, neboj. To bys toho musela sníst kotel denně. ![]()
Přestaň číst internety o tom co se v těhotenství smí a nesmí…a nebudeš potřebovat uklidnění protože podle někoho se něco smí podle někoho ne podle někoho bys měla každý den místo jídla užívat asi tam 30 vitamínů bilinek a doplňků a podle někoho pit ranní rosu a jíst duhu
Já jedla jako těhotná tofu docela často, určitě tak dvakrát třikrát týdně, maso mi moc nejelo a nějak jsem bílkoviny musela nahnat (už kvůli GDM). Teď vedle mě leží malej a koukám na něj jestli vypadá normálně a zdá se mi že jo
![]()
Jedla a pila jsem podle chuti. Jen bylinky jsem raději studovala, zda nevadí.
Jsi těhotná, ne nemocná, tak jez normálně a nešil ![]()
Tak to děkuju😁 v těhotenství mě teď přestalo chutnat maso a tofu si vyloženě užívám. Ale tohle jsem Teda popravdě nezkoumala a ani mě nenapadlo to někde hledat 😅 tak teď ho budu jíst minimálně 😁
Je pravda, že nejlepší to měly ženy dřív, mamka se mi úplně divila, že tolik zkoumám, co můžu a nemůžu. Říkala mi, že dřív jedly všechno a vůbec by ji nenapadlo se ptát doktorky jestli může jist tohle a tamhle to😁 myslím si, že měly mnohem pohodovější těhotenství než my dnes, moc to hrotíme😁
@Barboraa001 píše:
Tak to děkuju😁 v těhotenství mě teď přestalo chutnat maso a tofu si vyloženě užívám. Ale tohle jsem Teda popravdě nezkoumala a ani mě nenapadlo to někde hledat 😅 tak teď ho budu jíst minimálně 😁
Je pravda, že nejlepší to měly ženy dřív, mamka se mi úplně divila, že tolik zkoumám, co můžu a nemůžu. Říkala mi, že dřív jedly všechno a vůbec by ji nenapadlo se ptát doktorky jestli může jist tohle a tamhle to😁 myslím si, že měly mnohem pohodovější těhotenství než my dnes, moc to hrotíme😁
Tak to každopádně, bez internetu a byl klid. Dneska se řeší každý prd ![]()
Zdravím vas holky,
dávám sem anonymně - chodí sem známí.
Jsem v 5tt a dnes jsem měla chlebíček a na něm bylo pár kousků tofu. Teď jsem se dočetla, ze se to v tehu nesmí kvůli hormonům v něm a vlivu na vývoj nervového systemu plodu.
Uklidnete mě prosím, že se nic nestane?