Top hračka do letadla + dotaz na kočárek

4140
6.7.18 20:49

Top hracka do letadla + dotaz na kocarek

Muzete mi dat prosim tipy na zabavu pro 1,5 lete dite do letadla? Co vase dite spolehlive v letadle zabavi? Poridila bych cokoliv, jen aby to zabralo aspon na deset minut :roll: (pohadky v tabletu uz mame)

• Musi se sportovni kocar pred vstupem do letadla skladat? Musi byt vyklizeny i uzaviratelny kosik pod nim? Treba by se mi hodilo tam neco nastrcit, ale nerada bych to pred letadlem pak hazela do kose :? Balite si ho do folie? Hodne jsem cetla, ze ho odrou a to bych nerada :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
6.7.18 20:57

Tak moje 1,5 rocni dite desne bavilo zacvakavat bezpecnostni pas:-)) to fakt vydrzela dlouho. Pak jeste knizky, pohadky, co jsme meli v ntb, ji vubec nezajimaly. Hracku jsme nemeli zadnou. Dost dlouho jsme taky pochodovali po letadle.
Ja jsem teda byla pripravena na to, ze to bude strasny a uplne nejhorsi, ale dcerka mile prekvapila, jak to pekne zvladla:)
Kocar se musi slozit pred vchodem do letadla. Ve folii ani v obalu jsem ho nemela, nic se mu nestalo.
V kosi si myslim, ze nic mit nemuzes nebo teda ja bych tam nic nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
6.7.18 21:07

V kosi? Vzdyt by to vypadlo a pak v cili ti kocarek vyjede na tom pasu jak se vykladaji zavazadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.7.18 21:20

@Roker Je zaviraci na zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.7.18 21:24

Ahoj
Na zábavu jsem měla, tablet na něm obrázky, fotky, pohadky ( ale zájem neměl) co se mi hodilo tak dvě obrázkový knížky a takový dva listy (A4 z knihkupectví/papírnictví.. listy jako prodávají periodickou tabulku, taháky pro školáky atd) na kterých byly obrázky ovoce, zeleniny, zvířata ty sme prohlíželi dost + pamlsky ( křupky atd.)
Nejvíc ho ale zajímal sklápěcí stolek na sedačce :))
Pokud hračku tak určitě neukazovat před ;) bude to atraktivnější jako něco nového.
My měli malej ruční větráček :))

Kočárek se skládá a nechává na zemi u vstupu do letadla. Tam si je pak seberou pracovníci letiště a daj je k zavazadlum. Doporučuji nic v něm nenechávat. Odřít a ušpinit ho mohou, já si teda ušila vak na kočár i pro lepší manipulaci a aby se moc neuspinil… prodavaj se i univerzální myslím. Šťastný let :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.7.18 21:25

@Euforia No nase cacora treba vydrzi x hodin v klidu v aute a zadnou zabavu ani nepotrebuje… Ale tam je napevno v sedacce :think: Naopak nedavno jsem ji nemohla udrzet na sedacce ve vlaku v klidu, skakala mi po hlave. Tak mam z toho trochu obavy v letadle. Doufam ze nas taky prekvapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.7.18 21:41

@sepru Super, diky.

Ja jsem teda nemyslela, ze bych si tam schovavala spodary nebo neco cenneho… Uvazovala jsem, ze bych tam soupla treba plazovy lehatko :think: Jiste si dokazete predstavit tech kramu s sebou na dovcu s ditetem, tak by se mi kazdy centimetr v kufru hodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.7.18 21:47
@Pajka89 píše:
@sepru Super, diky.Ja jsem teda nemyslela, ze bych si tam schovavala spodary nebo neco cenneho… Uvazovala jsem, ze bych tam soupla treba plazovy lehatko :think: Jiste si dokazete predstavit tech kramu s sebou na dovcu s ditetem, tak by se mi kazdy centimetr v kufru hodil…

Jo jasný :lol: pokud se ti to tam vejde a pujde normálně složit + nebude vadit pokud by si o něj případně přišla tak ho tam klidně dej ( navic to není nic váhově těžkého).. ja tam měla deku do kočáru a u ostatních sem viděla, že tam taky něco měli.. ;)
Tam kočáry už nikdo nekontroluje jen je mrsknou do zavazadlovyho.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí