Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Muzete mi dat prosim tipy na zabavu pro 1,5 lete dite do letadla? Co vase dite spolehlive v letadle zabavi? Poridila bych cokoliv, jen aby to zabralo aspon na deset minut
(pohadky v tabletu uz mame)
Tak moje 1,5 rocni dite desne bavilo zacvakavat bezpecnostni pas:-)) to fakt vydrzela dlouho. Pak jeste knizky, pohadky, co jsme meli v ntb, ji vubec nezajimaly. Hracku jsme nemeli zadnou. Dost dlouho jsme taky pochodovali po letadle.
Ja jsem teda byla pripravena na to, ze to bude strasny a uplne nejhorsi, ale dcerka mile prekvapila, jak to pekne zvladla:)
Kocar se musi slozit pred vchodem do letadla. Ve folii ani v obalu jsem ho nemela, nic se mu nestalo.
V kosi si myslim, ze nic mit nemuzes nebo teda ja bych tam nic nenechala.
V kosi? Vzdyt by to vypadlo a pak v cili ti kocarek vyjede na tom pasu jak se vykladaji zavazadla ![]()
Ahoj
Na zábavu jsem měla, tablet na něm obrázky, fotky, pohadky ( ale zájem neměl) co se mi hodilo tak dvě obrázkový knížky a takový dva listy (A4 z knihkupectví/papírnictví.. listy jako prodávají periodickou tabulku, taháky pro školáky atd) na kterých byly obrázky ovoce, zeleniny, zvířata ty sme prohlíželi dost + pamlsky ( křupky atd.)
Nejvíc ho ale zajímal sklápěcí stolek na sedačce ![]()
Pokud hračku tak určitě neukazovat před
bude to atraktivnější jako něco nového.
My měli malej ruční větráček ![]()
Kočárek se skládá a nechává na zemi u vstupu do letadla. Tam si je pak seberou pracovníci letiště a daj je k zavazadlum. Doporučuji nic v něm nenechávat. Odřít a ušpinit ho mohou, já si teda ušila vak na kočár i pro lepší manipulaci a aby se moc neuspinil… prodavaj se i univerzální myslím. Šťastný let ![]()
@Euforia No nase cacora treba vydrzi x hodin v klidu v aute a zadnou zabavu ani nepotrebuje… Ale tam je napevno v sedacce
Naopak nedavno jsem ji nemohla udrzet na sedacce ve vlaku v klidu, skakala mi po hlave. Tak mam z toho trochu obavy v letadle. Doufam ze nas taky prekvapi…
@sepru Super, diky.
Ja jsem teda nemyslela, ze bych si tam schovavala spodary nebo neco cenneho… Uvazovala jsem, ze bych tam soupla treba plazovy lehatko
Jiste si dokazete predstavit tech kramu s sebou na dovcu s ditetem, tak by se mi kazdy centimetr v kufru hodil…
@Pajka89 píše:
@sepru Super, diky.Ja jsem teda nemyslela, ze bych si tam schovavala spodary nebo neco cenneho… Uvazovala jsem, ze bych tam soupla treba plazovy lehatkoJiste si dokazete predstavit tech kramu s sebou na dovcu s ditetem, tak by se mi kazdy centimetr v kufru hodil…
Jo jasný
pokud se ti to tam vejde a pujde normálně složit + nebude vadit pokud by si o něj případně přišla tak ho tam klidně dej ( navic to není nic váhově těžkého).. ja tam měla deku do kočáru a u ostatních sem viděla, že tam taky něco měli.. ![]()
Tam kočáry už nikdo nekontroluje jen je mrsknou do zavazadlovyho.. ![]()