Topolino velikosti
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Aliik Moc děkuji, synovi byly teprve 2
Já bych normálně bez váhání objednala 98, ale někde jsem se zas dočetla, že jsou Topolino menší nebo kratší rukávy ![]()
Pokud bys našla čas změřit, budu moc ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Susanna včera jsem byla v Německu a synovi brala v Topolinu zimní bundu, normálně nosí 110, bundu jsem brala 116 - je mu akorát, rukávy trochu delší…
co jsem tak koukala, bundy byly víceméně stejné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zase loni koupila dceři úžasnou vestu v její velikosti a přišla vesta co byla minimálně o 2 čísla menší. Prostě ta velikost vůbec neseděla. I sestra mi říkala že Topolino kupovat vždy větší. Tak teď babo raď! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je hodne veliky rozdil mezi kolekci do vel.98 (na batolata) a kolekci od 104 (na holcicky). Kamaradka mela na dvouletacku 98ku, ktera byla Zuzce mala, tak jsem vzala 104ku, ze bude akorat. A rozdil mezi temi velikostmi byl opravdu veliky, snad 10cm na vysku i sirku
Ale ty bundicky na fotce nejsou z tech lyzarskych kolekci, tak ty budou mit urcite cislovani jeste jine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den,
chci se optat zda nemá někdo tuto bundičku ve vel.98 nebo 104? Potřebovala bych změřit délku. Chci ji objednat dcerce, ale bohužel se nemůžu dopátrat délky…
nebo neprodává ji někdo?
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 píše:
Pěkný den,
chci se optat zda nemá někdo tuto bundičku ve vel.98 nebo 104? Potřebovala bych změřit délku. Chci ji objednat dcerce, ale bohužel se nemůžu dopátrat délky…
nebo neprodává ji někdo?
Díky moc
Nevím jak tato, ale všeobecně mi přijde Topolino menší, koupila jsem dcerce bundičku 92 a byla by bývala lepší 98.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle ne, ale Topolino bundu ano a je malinká. Takže bych určitě brala větší velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 píše:
Pěkný den,
nebo neprodává ji někdo?
Díky moc
taky by se mi ta bunda líbila a brala bych vel 92
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezka má vel.92 něco 98, velikostně tam mají 3-4,4-5…atd
tak právě nevím, zda mám vzít 3-4 (tři roky ji budou v létě)ale aby ji to zase trochu vydrželo a zase brát 4-5, aby to nebylo moc velké…
tak nějak nevím…ještě uvidím zda někdo napíše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 píše:
Terezka má vel.92 něco 98, velikostně tam mají 3-4,4-5…atd
tak právě nevím, zda mám vzít 3-4 (tři roky ji budou v létě)ale aby ji to zase trochu vydrželo a zase brát 4-5, aby to nebylo moc velké…tak nějak nevím…ještě uvidím zda někdo napíše
a odkud to budete objednávat jestli to není tajné
vzala bych si taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 Máme, bohužel teď nejsem doma, abych ji změřila. Máme 98 a je tak na úrovni 92…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 píše:
@zane2611 Máme, bohužel teď nejsem doma, abych ji změřila. Máme 98 a je tak na úrovni 92…
jůů tu bych bralaaaaa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit