Topolino velikosti
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
TOPOLINO velikosti
Dobrý večer,
najde se tu některá maminka,která má zkušenost s oblečením značky Topolino? Odpovídají velikosti?
Vím,že každé dítko je jiné,ale nám vše sedí povětšinou tak jak je uvedeno,ale třeba Next nám je vždy trochu větší.......Předem děkuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já beru o číslo větší a je nám akorát.
Ale jestli se můžu vtírnout s dotazem: nevíte někdo, kde najdu tabulku dámských velikostí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme kombinézu a byla větší…
loňská kolekce, vel.74 - Kubovi by byla doteď i skoro v 86, ale když si sedne má krátké nohavice a rukávky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jak který kus oblečení … ale třeba kabátky a trička kupuju taky o číslo až dvě větší a jsou nám dobře ( a trička s dlouhým dokonce lehce úzká
)a to je holka spíš drobná a štíhlounká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem podle pomereni ted objednala Zuzi kombinezku velikosti 80 (Zuzi ma 74cm). Kombinezka by mela byt dlouha 68cm (overalek velikosti 74, co v nem spinka a je ji knop ma 58cm) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také nám velikosti odpovídají, až teda na tepláčky z podzimní kolekce, byly nějaké moc dlouhé… a bundičy mi přijdou trošku větší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že původní diskuse je už skoro 3 roky stará…
Zahjímalo by mě, jakou máte zkušenost s nákupem zejména triček s krátkým rukávem Topolino. Zda velikosti odpovídají, jsou větší, menší… Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo:
Nemáte někdo doma tričko z poslední doby ve vel. 98 nebo 104 a byla by tak laskava, a přeměřila mi jej?
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebyl by tu někdo, kdo má zkušenost, zda TEĎ V POSLENDÍ DOBĚ velikostně věci sedí?
Zda velikost 116 odpovídá?
@Lenka512 S dovolením vás označuji - můžu se zeptat, i když jde o menší velikost než potřebuji, seděly vám věci vělikostně?
Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zimní bunda - vel. 98, 104
Hezký den, zkouším oživit diskuzi.
Líbila by se mi pro syna zimní bunda Topolino (viz. obrázky). Bohužel ani jeden prodejce mi není schopen poskytnout údaje o šířce, délce a především délce rukávů. Nějaké tabulky velikostí jsem našla, ale především délka rukávů tam není.
Moc prosím, kdo máte doma bundu Topolino ve velikosti 98 nebo 104, mohli byste mi ji změřit?
Předem moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted bohuzel nezmerim, jenom napisu, ze velikosti mi prijdou vetsi. Ja jsem koupila takovyhle komplet ve velikosti 104 dceri na lonskou zimu: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . Dcera je rozena v prosinci, takze ji byly 3 roky, merila 103cm. A nevzala ho ani jednou na sebe, byl moc veliky. Letos meri dcera 109cm a je ji dobre, unosi ho tuhle zimu ve 4 letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit