Topolino velikosti
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nina Filipi čekáme druhou holčičku, takže prodávat se nebude… ale jinak to je moc hezký kousek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 píše:
@Nina Filipi čekáme druhou holčičku, takže prodávat se nebude… ale jinak to je moc hezký kousek
cháá tak mám po ptákách
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až mi příjde tak schválně písnu velikost aby se vědělo
jen to chvilku potrvá, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 jéé já už objednala, tak se nechám překvapit a uvidím, kdyžtak budu objednávat větší…moooc se mi líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi jojo také se mi líbí, i ve fialkové je pěkná…ale tahle se mi líbila nejvíc, viděla jsem k ní i kalhoty, no uvidím jak to bude s velikostí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 píše:
@Nina Filipi jojo také se mi líbí, i ve fialkové je pěkná…ale tahle se mi líbila nejvíc, viděla jsem k ní i kalhoty, no uvidím jak to bude s velikostí…
kdyby vám enbyla hlásím se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 Zrovna včera jsem uvažovala, že koupím větší, je fakt moc hezká. Teda spíš je to kabátek než bunda. Kolik stojí na ebay? Já ji kupovala na aliexpress.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 na ebay mě vyšla na 320…na ali stála kolik? Já ji tam včera hledala, ale byla dražší, tak nevím
…
máte k ní i kalhoty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zane2611 No to jde, na ali byla myslím kolem 15 $. Kalhoty nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 na eBay, tam byli ty ceny také různé…ale od toho co jsem to koupila, jsem už něco objednávala, tak jsem zase brala u něj…ale kalhoty on nemá…
a máte také tu modrou?
jo a velikost tam je napsaná přímo 98 na bundičce, nebo je na roky, jak to tam mají uvedeno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bundička dnes dorazila…vel.100, ale teru je dost knop…má ji akorát…
délka 39,5cm, šíře pod rukávem 37, délka rukávku 31cm…
takže budu objednávat větší ![]()
posílám i foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit