Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Teta jí má pár měsíců a neplatila nic. Jen poplatek za nemocnici a za nadstandard. Prý si už připlatit za lepší náhradu nelze. Jinak je u 111.
O placení za endoprotézu slyšim poprvý.
Ale vim, že se na ni pořádně dlouho čeká.
no mamka uz ceka pres rok a nastradala si nejake penize, ale nekde cetla ze to stoji 60 tisic a tak nevi. A vlastne ani doktor ji k tomu nic nerekl a mamka se snad i bala zeptat :--(( tak se snazim neco vypatrat. To jste me docela prekvapili, ze se nic neplati ja myslela ze takovych 20 se doplaci. H
Máma má endoprotézu cca 2a1/2 roku, neplatila za ni nic. Jen hrozně dlouho čekala v pořadníku.
Pak v nemocnici si připlatila pouze nadstandart.
Anonymní, já nevím, jak je to teď a jak je to oficiálně. Moje sestra si totálku neplatila (taky potřebovala kvůli operacemi doničenému kloubu nějakou speciální a kde by na to vzala - je to už delší dobu, neměl z nás ani kdo přispět). Ale vím, že nějaký příbuzný, se kterým už se nestýkáme, platil 50 tisíc a tím poskočil v pořadníku
.
Jestli je maminka už rok zralá na totálku, tak ji to určitě bolí a hodně špatně chodí. Tak moc přeju, ať ji vezmou co nejdřív!
Bohužel nemám pojem, podle jakého klíče to vybírají - moje mamka šla s kolenem (jen na operaci, ne na náhradu), když se rok belhala o hůlčičce a s bolestmi, a na pokoji ležela paní, která hůl nikdy nepotřebovala, a na řadu se dostala. A takových historek je kopec
.
no mamina chodi spatne uz tri roky ale posledni rok je to hruza , ale nastupuje jiz pristi tyden ve stredu tak snad to bude ok jen je prave nervozni s tech penez, my by jsme ji je kdyztak pujcili, ale jen na co se mame pripravit. H
Anonymní a na co nastupuje? Jen na vyšetření nebo už na operaci? Je to tak, jak píše Lentilka. Totálka se určitě neplatí. Nicméně, posunout se za prachy někde určitě dá. ![]()
dělám na ortopedii takže totálka se neplatí, max. pobyt v nemocnici. jinak vyjde asi na 120 000 ![]()
Diky za informace. Nastupuje uz primo na operaci, tak se mejte krasne a jeste jednou diky. Hanka
Mám dotaz, pokud bych měla vážný úraz, při kterém by mi museli udělat TEP, tak se na tu operaci taky čeká?a pokud jo tak jak dlouho.díky za odpověd
Odepisuji sice hooodně opožděně, ale čekat se nemusí. Když jsem byla po operaci TEP, tak tam se mnou ležela paní, která byla na prochízce den předem a uklouzla a zlomil se jí krček. TAkže jí okamžitě operovali ![]()
Dobrý večer,
potřebovala bych poradit, kde najit cenik nebo kolik stoji totální endoprotéza kycelniho kloubu.Kolik je spoluucast pacienta nebo jak to je.Velice dekuji za kazdou informaci. Dekuji Hanka