Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Uvažuji že si koupím tyhle plínky. Máte s nimi některé zkušenost? Měla jsem objednané Popoliny, ale už na ně čekám měsíc a pořád nejsou tak jsem začala uvažovat o těchto. Rozhodně chci vše v jednom.
Děkuji za info.
A není to kapsovka? AIO má přímo všité jádro, to je něco trošičku jiného.
Tuto neznám, ale musím říct, že mám svrchňáky od tots bots - modré hvězdy a jsou naprosto záložní, protože mi připadají hrozně umělé a igelitové. Měla jsem i kalhotkovou fluffle a zdála se mi hodně málo savá, zato schla ďábelsky dlouho, nakonec jsem ji prodala.
Pokud se ti tolik líbí, tak si kup jednu, vyzkoušej a kdyžtak doobjednej, zaplatíš sice o jedno poštovné navíc, ale když ti nebude vyhovovat, tak pak nebudeš řešit, kde je prodat.
Z AIO se mi líbí Thirsties, jednu mám, když jdeme k dr a tak, ale se schnutím je to taky na dýl, naštěstí teď už mám sušičku, tak to nemusím řešit.
je to kapsovka. Ja do toho teprve pronikám. Kapsova teda znamená, že je to vše v jednom, ne?
A co znamená AIO.
Mě u nich zaujala cena navíc jsem dostala info, že budou v akci a vyjdou cenově dobře.
A s jakými máš dobré zkušenosti ty?
Já si prvně chtěla koupit Imse vimse, ale tam neni vše v jednom. Já mám živý ditě, takže občas jí dát i papírovku je um. A navíc chci univerzální.