Totbots - pocket tot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
26.11.09 20:18

Totbots - pocket tot

Uvažuji že si koupím tyhle plínky. Máte s nimi některé zkušenost? Měla jsem objednané Popoliny, ale už na ně čekám měsíc a pořád nejsou tak jsem začala uvažovat o těchto. Rozhodně chci vše v jednom.
Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
26.11.09 21:49

A není to kapsovka? AIO má přímo všité jádro, to je něco trošičku jiného.

Tuto neznám, ale musím říct, že mám svrchňáky od tots bots - modré hvězdy a jsou naprosto záložní, protože mi připadají hrozně umělé a igelitové. Měla jsem i kalhotkovou fluffle a zdála se mi hodně málo savá, zato schla ďábelsky dlouho, nakonec jsem ji prodala.

Pokud se ti tolik líbí, tak si kup jednu, vyzkoušej a kdyžtak doobjednej, zaplatíš sice o jedno poštovné navíc, ale když ti nebude vyhovovat, tak pak nebudeš řešit, kde je prodat.

Z AIO se mi líbí Thirsties, jednu mám, když jdeme k dr a tak, ale se schnutím je to taky na dýl, naštěstí teď už mám sušičku, tak to nemusím řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.11.09 22:11

je to kapsovka. Ja do toho teprve pronikám. Kapsova teda znamená, že je to vše v jednom, ne?
A co znamená AIO.
Mě u nich zaujala cena navíc jsem dostala info, že budou v akci a vyjdou cenově dobře.
A s jakými máš dobré zkušenosti ty?
Já si prvně chtěla koupit Imse vimse, ale tam neni vše v jednom. Já mám živý ditě, takže občas jí dát i papírovku je um. A navíc chci univerzální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí