Indiánský totem :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
24.1.09 14:42

Aha, tak sem zjistila, ze tu nasi nemaji skener, tak budes muset vydrzet nebo se inspirovat jinde… Ale jeste jsem na nekterych fotkach objevila i totem, na kterem mame misto kridel kravske rohy :o …jakoze bizoni samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
24.1.09 16:33

:lol: hi, tak když si Ajko vzpomeneš, klidně to sem dej i časem, já sem stejně ještě budu koukat!

jirabobes - jak není na vystavování - no jasně že to JE na vystavování!! Já jako dítě bych stoprocentně z takovýhohle totemku měla druhý Vánoce.
Děti tyhle věci prostě milujou - asi ve mně je někde to dítě :lol: stopro na tom něco bude.
Navíc já zbožňuju tyhle nostalgický fotky - i když třeba nejsou přímo moje. Skladuju doma i různé fotky svých příbuzných, hlavně když jsou starý a černobílý.

Kládu už mám objednanou - pak se budu CHLUBIT - čímkoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
24.1.09 18:02

docela mě tato diskuza zaujala :) :) :) tak já akčoliv cca 20let !! (to už to bude tolik let, božínku) skautuju, tak si vzpomínám na to, jak kluci byli pyšní na to, že po revoluci někde získali svůj starý totem, který jim dal hrozně moc práce ho vyřezat. A tuším, že byl „skládací“, aby nemusel být dlabaný z jedné „klády“.
Ale určitě jim ho vyřezával nějaký „skaut“ truhlář,řezbář, protože jich v oddíle měli spoustu.
Jedne náš bratr skaut je také řezbář. Ale asi nebude mít čas… stavějí baráček :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
24.1.09 19:17

Alunko - tak dláto a jedu :lol: bane… dělám si legraci.
My jsme se rozhodli že na té kládě vydlabeme jakoby „krk“, zbytek domaluju, a nějak k tomu přiděláme dvě placky, které pomaluju jako křídla. No těšim se nepopsatelně!
Moje mamka se mi smála :lol: když jsem si dneska na té chatě obhlížela místo. Prý: „Kam koukáš? Ty koukáš do blba?“ - a já: „Ne, předstvuju si, kam dám totem“ :lol: tak to jsme si musely vyjasnit, protože moje mamka o tomto záměru nevěděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
24.1.09 21:56

Jee, ja tu sedim nad tema fotkama a vzpominam.. :lol:
Skoda, ze ti je sem Pitrisku nemuzu hned lupnout, aby ses mohla pokochat nasim vytvorem!! 8) Ooo, jak sem ho krasne pomalovala… A zacina se mi vybavovat, ze to nahore byla sova a puvodne mela kridla - ta se pak pri stehovani do jineho taboriste polamala a kluci pak nahoru dali ty rohy :o , ani nevim, kde je sehnali… A ty rohy se pak pri dalsim stehovani tez ztratily… Kdovi, kde je totem ted - ten toho zazil, snad ho uz nekdo nespalil, ou jee :cry: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
25.1.09 12:08

AjkoZ - jestli ho spálili, tak je o něj dobře postaráno ve věčných lovištích, neboj! :wink:
Je to stejně zvláštní, jak taková věc v člověku vyvolá spoustu vzpomínek a dojmů.. žejo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.1.09 23:31

Ja vim, ze sem neco slibila, porad sme u nasich, ale zitra to uz zkusim poresit nejak jinak :wink: Opravdu to stoji za to 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.1.09 00:40
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.1.09 20:51

:oops: Uz sem poverila segru, at s tim skokne do knihovny, to uz je trapas, ale snad se dockas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
4.2.09 00:30

když si pitrisek počká tak se dočká! v poho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
4.2.09 11:12

ja vim, pry se ji to nepodarilo naskenovat :? :roll: Ale docela by me zajimalo, kam ta trubka (segra) ty fotky dala :evil:

:arrow: Asi to je poslu postou :idea: , to bude nejjednodussi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
5.2.09 23:35

:lol: :lol:
no největší legrace pak bude, až budem ten totem vyrábět. Doufám že si u toho taťka neufikne prst, já si k tomu nepřilakuju vlasy, a manžel si nepřiklepne prst paličkou až to bude vtloukat do té země :lol:
no co. aspoň budem mít pak na co vzpomínat. U fotek. Jako že: „A k tomuhle jsem si tenkrát přilakovala vlasy… to byly časy…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.2.09 23:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.2.09 23:09

Huraaa, tak myslim, ze je duvod k oslave :-)

Konecne se mi podarilo naskenovat nas slavny totem… :D

Jelikoz sem nikde nenasla fotku, na ktere by sel videt cely totem, tak na horni fotce vidis dolni cast a na dolni horni cast :D , staci si to jen spojit :lol:

Jak uz sem psala, to nahore byla puvodne sova… Ale upadly ji kridla, tak jsem z ni pri restauracnich pracech vyrobila neco jako „bobri ocas“ :lol: a casem tam nekdo pripevnil kravske rohy, coz mam sice take nekde zdokumentovane, ale to si asi Pitrisku dokazes predstavit :wink:

No, moc se tesim, az nam ty predvedes svoje veledilo :wink: :wink:

Pa paaaa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
12.2.09 19:18

ježiš ten je krásnej!!!!!!
Teda ajko, tak to nevím, jestli toto překonám!
Teď o víkendu hodlám nahnat mužíčka a tatíčka na chajdu a budou dlabat „krk“ 8)
A taky teda musím koupit nějaký ty přípravky aby mně pak ta krása neztrouchnivěla!
NO ale ještě jednou chválím a klaním se. Fakt nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat