Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já ho namažu máslem a dám do něj víc sýra, nikdy se mi nestalo že by byl tvrdý, spíš naopak to bývá na můj vkus dost měkké ![]()
Nenechávat to v toustovači moc dlouho? Pomazat to trochu víc máslem? ![]()
@Otazkar píše:
Ahoj zdravím mám dnes na večer na starost malou holku a rozhodl jsem se udělat v rámci mých vaříčských dovedností tousty ale jelikož nechci aby si vylámala zuby nemáte tip jak ten toust udělat měkký? Mám klasický penam ten americký a salám uherák, salát sýr atd… Hlavní je ta houska vždy se mi podaří v toustovači udělat že má hodně tvrdou kůrku a celkově je to jako,,kámen,, Máte na to nějaký dobrý trik nebo jakoukoli radu? Děkuji.
Do toustovače dám pečící papír. Namažu máslem, dám šunku a sýr, přiklopím. Nechám zapéct dozlatova. Je měkký. Houska bývá tužší.
Ja mazu kecupem, dam sunku, syr, rajce (pozor dlouho pali) a vzdy je dost mekky. Tvrdy se mi nikdy nepovedl.
@35ja píše:
Stačí pečici papír
Děkuju to je dobrý nápad jen já mám ten toustovač jak se musí zavřít tak aby mi tam alobal nebo pečící papír neshořel
Máslo tam dám taky díky všem ![]()
@Otazkar Tak jelikož je pecici papir urceny do trouby, tak neni duvod aby v toustovaci horel.
@Otazkar píše:
Jo ale mám Perlu to asi není máslo že?
Máslo to není ale namazat to tím můžeš.
@dog.s píše:
To se tu jako fakt řeší jak udělat toast?![]()
![]()
Hele, kdyz se tu furt dokola mohou resit problemy typu zda se na tehotnou smi krive podivat sef, tak zlate tousty ![]()
Já pořád čekám kdy to budou vařit v Prostřenu a furt nic tak sem se musel zeptat ![]()