Zamrazit strouhaný parmazán?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
maskovak
Ukecaná baba ;) 1663 příspěvků 07.07.19 14:41
Zamrazit strouhaný parmazán?

Mile maminky, běžně zamrazujeme kusový parmazán. Tentokrát přivezl přítel ze služební cesty velké balení opravdu kvalitního strouhaného parmazánu, pytel, na obalu se píše po otevření spotřebovat do 2 dnů, což nesníme. Myslíte, že se dá zamrazit i strouhaný parmazán? Neumím si představit výslednou konzistenci. Děkuji

Reakce:
Tiffany1
Závislačka 4090 příspěvků 07.07.19 14:46

@maskovak My vzdycky, kdyz dovezeme z I parmazan, tak ho nejdřív nastrouham :think:. Vysledek je pak stejny jako před zamrazenim. :kytka: At chutná :kytka:

beruska9
Extra třída :D 11252 příspěvků 07.07.19 14:47

Ja mrazim a v pohode, ale spis s nim pak varim, nezkousela jsem jen tak nasypat na neco.

Ou
Echt Kelišová 8144 příspěvků 07.07.19 15:03

Do dvou dnů se ti fakt nezkazí. Zamrazit ho můžeš.

Jak v lednici, tak v mrazáku ho chceš především co nejtěsněji zabalený, aby mezi jednotlivými kousky sýra bylo co nejméně vzduchu - bez toho vyčichne a když bude v kontaktu se vzdichem moc dlouho (jako že týdny v teple) tak žlukne.

maskovak
Ukecaná baba ;) 1663 příspěvků 07.07.19 23:02

Dik moc :kytka:

Váš příspěvek
Reklama