Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já pořád čekám kdy to budou vařit v Prostřenu a furt nic tak sem se musel zeptat ![]()
@dog.s píše:
To se tu jako fakt řeší jak udělat toast?![]()
![]()
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Ahoj, potřebuji radu nebo inspiraci, jak připravit toast pro 17ti měsíční dítě. Stoličky ještě nemá. Často čtu, že maminky dětem dávají k večeři (nebo snídani) toast, a úplně si neumím představit, jak ho dělají ![]()
Jako jen studený místo chleba? Nebo opečený v toustovači? Namazaný, obložený? ![]()
Poraďte mi prosím jak děláte toasty pro takhle malé děti. Děkuji
Ze začátku měl jen s lučinou, časem i se sýrem nebo šunkou zapečený nakrájený
Namažu máslem, šunka, sýr a zapeču v toustovači. Stoličky má 2 dole, 2 nahoře.
@Anonymní píše:Že nemá stoličky vůbec ničemu nevadí. Lepší je toust opéct, aby se z něj nestala v puse taková ta hmota
Ahoj, potřebuji radu nebo inspiraci, jak připravit toast pro 17ti měsíční dítě. Stoličky ještě nemá. Často čtu, že maminky dětem dávají k večeři (nebo snídani) toast, a úplně si neumím představit, jak ho dělají
Jako jen studený místo chleba? Nebo opečený v toustovači? Namazaný, obložený?
Poraďte mi prosím jak děláte toasty pro takhle malé děti. Děkuji
Plátek šunky, případně sýra, zapéct jen trošku, aby to nebylo tvrdé jak beton. Nebo mírně opéct v topinkovači a namazat máslem, lučinou.
Syn to miluje dodnes - i když teď už si toast dělá se Sriracha chilli omáčkou, a k šunce přidá hermelín.
U nás frčí na snídani i jablečné tousty. Na 2 tousty stačí 1 jablko, nastrouhat, zasypat skořicí, případně rozinkami a chvilku zapéct ![]()