Toustový chléb pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Toustový chléb
Maminky, koukam, ze maji ted v Bille v akci jakysi toustovy chleba specialne pro deti ![]()
Kupujete?
Je to fakt lepsi?
Tmavy nebo svetly?
Davate jen tak nebo opekate?
Ja nejsem moc uchvacena z kvality peciva v obchodech, ale dcera to miluje, nejradsi by byla cely den jen o pecivu.
(pekarnu nemam)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S toustakem neporadim,…my ho kupujeme, ale chutna mi cim dal min. Jíst se dá jen opečenej v toustovači podle mne, nebo zapečenej.
ale i když nemáš pekárnu, tak můžeš péct, vyplatí se to. Peču už od zimy kváskovej chleba a děti ho milují. Když do toho zaěhneš, tak to ani netrvá tak dlouho, teda celkového času, co nad tím ztrávíš aktivníhio času. Kvásek můžeš získat na kváskové mapě. Pekárnu nepotřebuješ, já v ní teda hnětu těsto. Jsou ale chleby nehnětené.
jak je něco v akci, tak bych tomu moc nevěřila a kor, dkyž je něco označené jako dětský
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, mám zkušenost, že jak je to označené jako dětský, tak je tam hromada kravin… ale nemám dobré mínění ani o obyč nedětským, takže ve srovnání to třeba lepší bude.
Péct se mi chleba moc nechce, ono se to u nás moc nesní, manžel je rohlíkovej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jájsem potom, cojsem si přečetla, že šunka proděti není oficiální označení a jako takové není vázané žádnými limity jako ta klasická označení třeba standard, tak jsem na označení pro děti poněkud opatrná, přijde mi to spíš jako tahák na důvěřivé rodiče než že by tam bylo něco lepšího.
Chleba bych nekoupila, pokudchceš chleba bez různých aditiv, upeč si ho, nepotřebuješ pekárnu, stačí velká mísa a vařečka, těsto stejně dobře nakyne i v lehce předehřáté troubě a můžeš si sama regulovat obsah soli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji Super sandwich od Penamu, malému chutná jak opečený nasucho v toastovači a zatepla namazaný máslem, tak i neopečený namazaný lučinou apod. Teď jsem ho začala dávat i mladšímu. Hezky ho sní, je měkčí než klasický chleba. Já s manželem si ho buď s něčím zapékáme, nebo si děláme na večeři sandwich. Jinak má po něm člověk hned hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pupyk můžeš péct i rohlíky
a tyhle chleby se jí rychle, to ti garantuju. Já sama taky chleba neměla moc ráda a radši bílý pečivo.
@Bibi239 nebo naopak pomalu v lednici pres noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 ano já ho taky pekla doma, v hranatý silikonový formě a super i tvarem to bylo podobný ![]()
jinak kupovaný mi chutná ten dražší, myslím, že je na něm americká vlajka nebo něco, teď nevím
stojí asi 37,– Kč a myslím, že ho měli v LIdlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit