Práce v továrně - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
zuzukaa,no ja bohuzel ne,ani nikdo koho tady znam,ale docela me to zajima.Jestli muzu vedet,mas nejakou nabidku?
- Citovat
- Upravit
Vystresovana?A proc?Ty do te prace musis?Pokud se toho uz ted bojis a mas nejake spatne info,tak tam nechod
.
- Citovat
- Upravit
Neprihlasena Jaruna píše:
Vystresovana?A proc?Ty do te prace musis?Pokud se toho uz ted bojis a mas nejake spatne info,tak tam nechod.
ne to ne ale neumim mluvit anglicky .. a bojim se ze nebudu nicemu rozumnet
![]()
- Citovat
- Upravit
Jeeee,neboj!Prave,ze kazdy,co ctu,nebo co vim od znamych,tak chteji prave do tovaren,kvuli tomu,ze se tam nemusi mluvit a i tam prijimaji s minimalni znalosti AJ.
Ukazou ti co budes delat,to pochopi kazdy a jedes porad to same dokola
.No ja bych sla hned a niceho se nebala.
- Citovat
- Upravit
zuzukaa píše:Neprihlasena Jaruna píše:ne to ne ale neumim mluvit anglicky .. a bojim se ze nebudu nicemu rozumnet
Vystresovana?A proc?Ty do te prace musis?Pokud se toho uz ted bojis a mas nejake spatne info,tak tam nechod.
![]()
Měla bys to brát jako příležitost, žiješ v anglii, mohlo by se ti to hodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem v Anglii v tovarne ( ve dvou ruznych) pracovala a reknu ti to takhle, ze neumis anglicky pri praci nevadi, vetsina spolupracovniku nebude umet, budou to asi povetsinou Polaci - ti budou drzet pospolu, takze tam budes trochu v oslabeni, i co se informaci tyce a tak, ale da se.. Budes rada za vsechno co ti kdo prelozi, protoze prece jen nejake ty instrukce ci organizacni veci vam budou sdelovany - ne jednotlive, ale hromadne, vetsinou tak, ze je nejaky ten sef rekne smerem k tomu pracovnikovi, o nemz je znamo, ze prece jen nejakou tu anglictinu ovlada.
Takze budes dost zavisla na nekom, kdo povetsinou vypada, ze neumi do peti napocitat a nebyt te anglictiny..
A jak rikam, spolupracovnici tez nebudou umet anglicky, takze rec se tam nenaucis - ja jsem se naucila obstojne polsky ![]()
Doporucuju do prace jit, ale co nejvic se snazit se sama ucit mluvit, abys mohla brzy vypadnout a najit si nejaky lepsi job.
Hodne stesti! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promin, az ted mi doslo, ze pises ze chces radu - jakou?
(ovsem ja vetsinou nic nevim
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no prave sem se chtela na toto zeptat .. docela se toho bojim ze na me nekdo bude mluvit a ja nebudu rozumnet
to us sem take slysela ze tam je hodne polaku slovaku atd.. tak doufam ze se nakonec bojim uplne zbytecne
zitra du po prve na rani od 6 do 6 ..tak sem zvedava
neznas nahodou staffline group?
- Citovat
- Upravit
To bohuzel neznam..
A neboj se, je to zkusenost, a kazda zkusenost se pocita ![]()
A kdyz to bude tak strasny, ze to nepujde, tak se proste rozloucis a priste uz neprijdes, svet se nezbori..
Ja za sebe jsem rada, ze uz nikdy do zadny fabriky nebudu muset, ale na druhou stranu jsem i rada za to, ze jsem si to mohla vyzkouset.
A i kdyz to ten prvni den bude tezky, ver, ze prvni den je vzdycky nejhorsi a pak uz to bude jen lepsi a lepsi ![]()
Tak se drz! A nezapomen pak napsat, jaky to bylo! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj chci se zeptat je tu naka maminka ktera nekdy pracovala v tovarne? na jidlo? bagety mufiny? atd nejlepe v zahranici ??
potrebuji radu