Přivýdělek z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj zkus si najít na brigádách nebo internetu tazatelku já to chci taky zkusit u toho se dájí přividělat peníze, jestli ti to tak stačí napsané???Firem je víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jediný, s čím mám pozitivní zkušenost je doučování, případně pomoc s vypracováním nějakých prací do školy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alenka2211 píše:
dělá to moje teta a setra dokonce při práci.
Děkuju za příspěvky!
Myslíš ty letáky?
- Citovat
- Upravit
alenka2211 píše:
ne u letáku si moc peněz není myslím tazatelku-průzkum trhu
- Citovat
- Upravit
přivýdělek
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli některá nevíte o nějakém přivýdělku z domu.Ruční nebo na počítači je mi to celkem fukt ovládam jak štak všechno.Manžel šel s penězma dolů a máme hypotéku,tak jsem si myslela,že bych doma něco dělala.děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé to vůbec nevim jak se dělá
nikdy jsem o tom ani neslyšela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba nějaký to OVB, kde si pracovní dobu děláš sama a má to užitek i pro tebe?
- Citovat
- Upravit
Poptej se v okolí pokud máte nějaké větší podniky.U nás dávají domů práci z fabrik,nějaké odstřihávání,balení atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už čtyři roky dělám z domova OKG. A díky tomu jsem nemusela nastoupit do zaměstnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
manualni prace na doma bez podvodu
ahoj, znate nejakou manualni domaci praci bez podvodu a placeni predem? hledam uz dlouho a stale marne, porad chteji penize predem sami podvodnici
!!!! prosim poradte jsem na md dekuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
joo, to by mě taky zajímalo, jestli něco takového existuje…:-( ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
určitě už bylo více diskuzí na toto téma, ale zakládám novou, omlouvám se......
Můžete mi poradit, dát tipy? Dá se vůbec z domova dělat něco, co aspon trochu vynese?
Nebo máte zkušenost s roznášením letáků?
Moc děkuji za odpovedi