Přivýdělek z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
to mi povidej
ale at prohlizim inzeraty, projizdim internet jak vztekla, tak porad nic slusneho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
same podvody copak nic neexistuje slusneho, sami penize predem a prace zadna. uz jsme taky nalitly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja vim jen o dotaznicich, posilaji dotazniku sice malo ale posilaji penize kazdy mesic 15teho, vychazi to cca na tech 200 mesicne
- Citovat
- Upravit
Taky jsem hledala, ale marně
přestala jsem věřit, že se něco takového ještě v dnešní době dá dělat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna firma tady u nás nabízí práci domů. Je to kontrola součástek pro strojírenství. Práci v pondělí přivezou, v pátek odvezou, práce je to čistá, nenáročná, množství práce záleží na smlouvě. Ale, pořadník zájemců je dlouhý předlouhý. Já sama jsem v pořadníku 2roky a v současné době jsem na 86. místě. Celkově pořadník čítá přes 800lidí, lidi si tu práci drží zuby nehty. Snad se jednou dočkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
opravdu a da se casem postoupit o neco vic nez 200mesicne? od jake firmy to je? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meliora píše:
Jedna firma tady u nás nabízí práci domů. Je to kontrola součástek pro strojírenství. Práci v pondělí přivezou, v pátek odvezou, práce je to čistá, nenáročná, množství práce záleží na smlouvě. Ale, pořadník zájemců je dlouhý předlouhý. Já sama jsem v pořadníku 2roky a v současné době jsem na 86. místě. Celkově pořadník čítá přes 800lidí, lidi si tu práci drží zuby nehty. Snad se jednou dočkám.
U nás v práci bylo něco podobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dekuji moc , oni z nas maji spise penize. ten kdo se jim registruje tak urco maji za to oni penize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že takových, co něco takového hledá je tady opravdu hodně…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marau píše:
myslím, že takových, co něco takového hledá je tady opravdu hodně…![]()
ano to je,myslim si ze kazdemu by se hodila kazda koruna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já odklikávám reklamy a vyplňuju dotazníky. Žádný extra peníze to nejsou, ale co 2 měsíce mam 1000 kč. Limit na vybrání je právě ta tisícovka. Pro někoho nic moc, mě se to ale hodí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martina.se píše:
Ahoj, já odklikávám reklamy a vyplňuju dotazníky. Žádný extra peníze to nejsou, ale co 2 měsíce mam 1000 kč. Limit na vybrání je právě ta tisícovka. Pro někoho nic moc, mě se to ale hodí..
a jak to děláš? Tolik nemám od prosince nasbíráno ani omylem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marau píše:martina.se píše:a jak to děláš? Tolik nemám od prosince nasbíráno ani omylem
Upřímně, ani nwm. Nemá nikoho v doporučeních, teda jen mamku, ale prostě klikam a vyplňuju. Měla jsem hodně dotazníku, takže možná proto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat na nějaký výdělek z domova,nevíte něco ale něco jednoduchého,počítač jsem ráda že ovládám tak že si najedu na Emimino
Přemýšlela jsem nehty dělat doma,co myslíte jsem na to docela šikovná ale vyplatí se to? ![]()
- Citovat
- Upravit