Přivýdělek z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lilina88 píše:
Lituji dne, kdy jsem šla pracovat pro OVB. Je to firma, která okrádá klienty.
Pokud můžu doporučit, tak do této firmy nikdy nechoďte pracovat.
Pracujete tam, víte polovinu věcí, pak ukončíte smlouvu s danou společností a pak Vám neustále chodí dopisy - finio - vymahačská společnost.. Takže ruce opravdu pryč!!
Ahoj, můžu se zeptat, jestli si vše, co ti přišlo od společnosti FINIO zaplatila? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
podezřelá nabídka práce a navazující příspěvky jsem smazala.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, vim, ze je to stale dokola, ale jsem na rodicaku s dvema detma,2roky, druha 9mesicu a nemam hlidani zadne, shanim nejakou domaci praci, prosim poradte co delate napr.vy?diky za prispevky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam Těch diskuzí je tu spoustu. Já dělám copyriting a virutální recepční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam píše:
Ahoj maminky, vim, ze je to stale dokola, ale jsem na rodicaku s dvema detma,2roky, druha 9mesicu a nemam hlidani zadne, shanim nejakou domaci praci, prosim poradte co delate napr.vy?diky za prispevky
Na práci z domu je toho hodně, záleží co umíš. Můžeš dělat daňovou evidenci, SEO, Copywriting, Affil, učím němčinu přes skype i u mne doma, ale je léto, takže nic, normálně si přivydělám pokud se hodně dobře daří 2-6 tisíc měsíčně navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna blba otazka, co je to copirink? jazyky tak at si tim privydelam neumim, ani ucetnictvi bohuzel. dekuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam copywriting je psaní článků, textů na weby, popisků pro eshopy atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salvaje dekuji za vysvetleni a kolik se na tom da vydelat, jestli to neni tajne a kde najdu kontakty, jsem laik na internetu, ale situace me nuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam Tak to záleží… Ze začátku míň, až se zapracuješ, máš co nabídnout, tak víc… Taky záleží, kolik máš času… Nemusíš sehnat zakázky, takže nevyděláš nic, ale taky můžeš vydělat 3000, 5000, nebo třeba 20000 a víc…
![]()
Ale pokud ani neumíš to slovo napsat, ani to třeba vyhledat na google, tak nevím, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam Jako, já nechci být zlá, ale copywriting patří k online marketingu a pokud si to ani nezkusíš vyhledat na google a navíc sama píšeš, že jsi na internetu laik, tak to fakt nemá cenu… Potřebuješ mít nějaké znalosti, aspoň trochu… Jinak budeš psát za 20 Kč za článek o 2 NS a fakt nic nevyděláš…
Pro začátek zkus webtrh. A ten google ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi píše:
@elineckam a co umíš, nebo spíš co bys CHTĚLA dělat?
Zřejmě kompletovat průpisky anebo může ještě roznášet letáky pro kaufland.
S internetem neumí, nevím, co nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, vim, ze je to se mnou tezke.tak jsem zase ucenliva. nejhorsi je, ze clovek nema zase predstavu, urcite vim ze nechci okg a dedru apod. zkousela jsem to, ale nevydelam na tom.tak urcite a za manualni byla rada za manualni praci, ale shanim denne, hlavne teda na int, ale sam podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elineckam píše:
No holky, vim, ze je to se mnou tezke.tak jsem zase ucenliva. nejhorsi je, ze clovek nema zase predstavu, urcite vim ze nechci okg a dedru apod. zkousela jsem to, ale nevydelam na tom.tak urcite a za manualni byla rada za manualni praci, ale shanim denne, hlavne teda na int, ale sam podvod.
POkud umíš jazyk, berou na HPP do Siemensu, a pak máš 4 dny Homeoffice po zaučení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit