Toxoplasmosa výsledky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
6.6.23 13:46

Toxoplasmosa vysledky

Dobry den, prosim poradi nekdo. vysledky toxy
IgM abs 1,56
IgG abs 52,10,co to znamena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6663
6.6.23 14:29

Dle mého názoru to znamená, že jsi někdy v minulosti toxoplasmózu prodělala, ale už je to dávno. IgG jsou protilátky „dlouhodobé“, IgM „krátkodobé“.

Ale nejsem zdravotní laborant, takže jestli máš pochybnosti, poraď se i s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
6.6.23 14:37

@A225

Nemusí to znamenat vůbec nic. Málo informací…

Jaká je referenční mez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.6.23 14:53

Poslala jsem foto, jestli z toho neco vyctete.
No s lekarem bych se poradila ale ten mi toho moc nerekl.Zda je to akutni nebo prodelane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115668
6.6.23 15:07

A ty máš nějaký problémy? Nebo proč se to odebíralo? A doktor neřekl nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.6.23 15:25

Problemy nemam vubec zadne ani priznaky nic. Odebiralo se z duvodu ze v dubnu jsem potratila a ted se delaly tyto odbery a prislo se na toxoplasmosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
6.6.23 15:27
@A225 píše:
Problemy nemam vubec zadne ani priznaky nic. Odebiralo se z duvodu ze v dubnu jsem potratila a ted se delaly tyto odbery a prislo se na toxoplasmosu.

však to tam máš napsané " stav po prodělané toxoplazmóze v minulosti"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

Ale uz on mi nerekl zda to byla pricina potratu.Nebo v jake je to fazi vubec netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115668
@A225 píše:

A doktor ti k tomu nic neřekl, nedal léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.6.23 15:29

@aiwwa nerekl vubec nic. jestli jsem to prodelala v minulosti nebo je to v akutni fazi. Zitra s tim jdu k obvodni tak snad rekne neco vic, jen jsem se chtela trosku uklidnit, jelikoz planujem otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115668
6.6.23 15:31
@A225 píše:
@aiwwa nerekl vubec nic. jestli jsem to prodelala v minulosti nebo je to v akutni fazi. Zitra s tim jdu k obvodni tak snad rekne neco vic, jen jsem se chtela trosku uklidnit, jelikoz planujem otehotnet.

vždyť to tam más napsaný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.6.23 15:31

@stinga no to jsem videla. Ale doktor mi nebyl schopny rict prave jestli v minulosti nebo prave probiha akutni faze jelikoz planujem dalsi mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115668
6.6.23 15:32
@A225 píše:
@stinga no to jsem videla. Ale doktor mi nebyl schopny rict prave jestli v minulosti nebo prave probiha akutni faze jelikoz planujem dalsi mimco.

Aha, takže předpokládáš, že když to neví doktor, tak tady to bude někdo vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.6.23 15:32

Dekuji, ja jsem blb! Vidim to tam. Tak dr me asi vystrasil tim ze rekl ze ani nevi co semnou dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
6.6.23 15:33
@A225 píše:

Tak vzhledem k tomu, že (jak jsem psala a jak je to i napsané v té zprávě) to máš proděláno v minulosti, tak pro budoucí těhotnění je to naprosto v nejlepším pořádku a nijak neohrožujcí.
Jestli to byla příčina potratu v minulosti, to ti samozřejmě nepovíme a těžko říct, jestli to z těchto odběrů dokáže nějak odvodit lékař - spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí