Bezpriznaku tehotenstvi

Anonymní
6.6.23 09:58

Bezpriznaku tehotenstvi

Ahoj holky, jsme ted podruhe tehotna. Prvni tehotenstvi jsem potratila na zacatku 8tt, ale uz od 5tt jsem citila, jak ne taha podbrisek, jak se vse chystalo, a taky asi jako rost progesteron, tak se mi silene zpomalilo zazivani, byla jsem nafoukla, travila pomalu. Ted jsem asi 6tt-7tt a zatim se nic z tohoto nedeje. Myslela jsem, ze kdyz jednou telo reaguje na progesteron zazivacimi obtizemi, tak bude vzdy. Myslite, ze je to normalni, ze priznaky jsou jine? Ted me hodne boli bedra a prsa.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35970
6.6.23 10:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsme ted podruhe tehotna. Prvni tehotenstvi jsem potratila na zacatku 8tt, ale uz od 5tt jsem citila, jak ne taha podbrisek, jak se vse chystalo, a taky asi jako rost progesteron, tak se mi silene zpomalilo zazivani, byla jsem nafoukla, travila pomalu. Ted jsem asi 6tt-7tt a zatim se nic z tohoto nedeje. Myslela jsem, ze kdyz jednou telo reaguje na progesteron zazivacimi obtizemi, tak bude vzdy. Myslite, ze je to normalni, ze priznaky jsou jine? Ted me hodne boli bedra a prsa.

Ano, každý těhotenství může být jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
6.6.23 11:47

Při každým těhotenství jsem měla jiný a jindy příznaky.. ale až tak kolem 6-7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
6.6.23 19:19

Já neměla žádné příznaky. Jen mi neprisla menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí