Plodovka se zastavila

Anonymní
5.6.23 19:27

Plodovka se zastavila

Ahoj, navazuji na téma ze včera, a to, jestli máte někdo zkušenosti s předčasným únikem plodové vody, která se po pár dnech zastavil. Pokud máte zkušenosti, jak to potom u vás dal probíhalo? Vydrželi jste nějakou delší ještě nerodit? Nebo se vám to potom třeba zase rozjelo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
5.6.23 20:25

Ahoj, mne se to stalo. Poznala jsem, ze to neni klasika vytok. Plodovka sladce voni. Jela jsem do nemocnice, udelali mi test- byla to plodovka. Lezela jsem tam tyden. Cely tyden ani kapka, chteli me pustit domu a znovu se mi to rozjelo. Vyvolali mi porod v 34.tt.

A co chci rict, poruseny plodovy obal je brana k infekci. Kazdy den mi odebirali krev a davali antibiotika. Meli velke obavy, aby to diteti neublizilo. Proto bych s kazdym podezrenim ihned jela do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 20:34

@Ada187 já v nemocnici už ležím, plodovka mi tekla hodně včetně hlenové zátky.. Mám zánět v plodovce takže dostávám antibiotika. Právě nevím co čekat, ale když mě přestala odtékat, říkala jsem si, že by ještě mohli pustit. Jsem teprve 33tt

• Citovat
  • Upravit
3
5.6.23 20:56

Drzim palce. Jsem znovu tehotna a taky z toho mam obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
5.6.23 21:10
@Anonymní píše:
@Ada187 já v nemocnici už ležím, plodovka mi tekla hodně včetně hlenové zátky.. Mám zánět v plodovce takže dostávám antibiotika. Právě nevím co čekat, ale když mě přestala odtékat, říkala jsem si, že by ještě mohli pustit. Jsem teprve 33tt

Dr*be ti? Nezvyknem sa tu na emiminu vulgarne vyjadrovat, ale takuto blbost som necitala uz davno 8o Ty vies v akom ohrozeni je to dieta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24272
5.6.23 21:13

Jestli máš zánět, tak určitě ne. Teď spíš sledují hodnoty v krvi a stav dítěte. Nejspíš jsi dostala kortikoidy na dozrání plic dítěte? Spíš bych počítala s tím, že porodíš co nejdříve. Zeptejte se lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 04:32

@Gita17 vzhledem k tomu, že mi téměř nikdo nic neřekne a jsem poprvé těhotná, tak nevidím důvod proč se tady jen nezeptat.. Třeba má někdo podobné zkušenosti a ne nevím, že je v ohrožení, všichni mi pořád říkají, že je všechno v naprostém pořádku :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.23 04:34

@anavi13 ptala jsem se, nikdo nic neví nebo nechce říct, nevím..
Ano, kortikoidy mám za sebou

• Citovat
  • Upravit
24272
6.6.23 05:34
@Anonymní píše:
@anavi13 ptala jsem se, nikdo nic neví nebo nechce říct, nevím..
Ano, kortikoidy mám za sebou

Asi máš všechny výsledky v pořádku - CTG je v normě, miminku se daří. Ale jestli je tak zánět v plodové vodě, tak zřejmě budou chtít těhotenství ukončit. Záleží jak to bude vypadat. Oni ty kortikoidy musí ještě chvíli působit. Takže určitě vyčkávají i na tohle. Na vizitě se narovinu zeptej jestli tě budou směřovat k porodu. To ti řekne nejvíc. Ptej se narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí